SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Plugin Development

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/05/2016, 11:08 PM   #171
nGen.SoNNy
High-roller
 
nGen.SoNNy's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Romania
Posts: 998
Reputation: 65
Default Re: GVar Plugin

What's the limit for GVARs ?
__________________
If i've helped you, please click
nGen.SoNNy is offline   Reply With Quote
Old 14/05/2016, 12:36 AM   #172
IstuntmanI
High-roller
 
IstuntmanI's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Romania
Posts: 1,863
Reputation: 370
Default Re: GVar Plugin

Quote:
Originally Posted by nGen.SoNNy View Post
What's the limit for GVARs ?
Your RAM.
__________________


IstuntmanI is offline   Reply With Quote
Old 11/06/2016, 01:16 PM   #173
Knollle
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 7
Reputation: 12
Default Re: GVar Plugin

Suggestion:
#
1How about deleteing ALL Values of a global variable?
Like dropping the hast map/array list/what ever.
So if a filterscripts stops running it would be possible to just drop the variables from the application.

Reason why:
I came across to create a "bad word" list with a external file which is going to be read on script start and push the whole file content into the global context of the server so I would be able to iterate trough the variable which holds the bad words.
And if i'm going to update this variable while runtime it would be required to drop the whole variable at first.


#2
Just pushing values into a global var
instead of knowing the highest index it would be nice to just push something.
So it's not required to know the latest index.
#2.1
Adding the whole interface of the used variable type...^^


Knolle
Knollle is offline   Reply With Quote
Old 04/12/2017, 09:32 PM   #174
Killer_Klient
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8
Reputation: 0
Default Re: GVar Plugin

It seems any calls to GVar is crashing my server with a unknown error, I'm not sure what the problem could be. Has anyone experienced similar issues? My code is old and I'm not sure which version of the GVar library it was using but I downloaded the latest one from here.

I run Ubuntu 16.04 64 bit, not sure if it could be a file permissions error (if GVar uses files)??
Killer_Klient is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Include] GVar (Plugin-Free!) Maxips2 Includes 19 29/11/2014 10:40 AM
[HELP] How to use GVar's Swimor Scripting Help 1 25/07/2012 09:16 AM
Problem with Gvar in 0.3d NeyMar96 Scripting Help 4 26/12/2011 11:58 AM
question Gvar NeyMar96 Scripting Help 3 12/09/2011 07:39 PM
[Q] GVar Plugin Vs enum XePloiT Help Archive 3 05/12/2010 06:51 AM


All times are GMT. The time now is 11:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.