SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16/05/2018, 11:58 AM   #1
XMan98
Little Clucker
 
XMan98's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: SFPD HQ
Posts: 31
Reputation: 2
Default Unable to save screenshot

Anyone know how to fix 'Unable to save screenshot' when i pressing F8 from keyboard. How to fix it.
Thank you.
__________________
Welcome Back to San Andreas
GTA-Multiplayer.CZ
XMan98-Reloaded
2016-Current
XMan98 is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2018, 08:26 AM   #2
youssef2016
Little Clucker
 
youssef2016's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Behind You
Posts: 40
Reputation: 15
Default Re: Unable to save screenshot

make sure that the saving folder is there at Documents > GTA > samp > screens
__________________
.................................................. .........
Hosts
FireX Host [PREMIUM SAMP HOST]
Community Links
..:: Learning Scripting ::..
Searching For A Hosted Tab Buyer
youssef2016 is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2018, 05:31 PM   #3
yugecin
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Location: Belgium
Posts: 83
Reputation: 82
Default Re: Unable to save screenshot

This happened to me when I have 1000 screenshots (up to sa-mp-999.png), if that's the case for you aswell, try moving them somewhere else so it can start from 0 again.
__________________
robin_be
yugecin is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2018, 09:02 PM   #4
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 5,998
Reputation: 494
Default Re: Unable to save screenshot

The most common cause of this, is not running SA-MP as admin.

If you've done ANY compatibility changes to 'fix' anything, remove all of them. Set the launcher to run in admin mode.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 18/05/2018, 10:04 AM   #5
GTLS
Huge Clucker
 
GTLS's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: India
Posts: 481
Reputation: 68
Default Re: Unable to save screenshot

Make Sure you have highest resolution. IDK why but Sometimes it doesnt work on my old computer if I dont set the game resolution same as my Screen resolution. Mine highest is 768p, could be more or less according to your display.

Goto GTA SA settings -> Display -> Advanced and change the resolution.
__________________

I don't help for rep. I help cuz I was helped in the past.
GTLS is offline   Reply With Quote
Old 18/05/2018, 10:39 AM   #6
Uproar
Huge Clucker
 
Uproar's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: India
Posts: 440
Reputation: 88
Default Re: Unable to save screenshot

This was happening to me earlier, open GTA Folder, right click samp.exe and run as administrator. It'll fix the problem. If the problem still exists, then your Screens folder is probably full.
__________________
Uproar is offline   Reply With Quote
Old 18/05/2018, 11:14 AM   #7
XMan98
Little Clucker
 
XMan98's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: SFPD HQ
Posts: 31
Reputation: 2
Default Re: Unable to save screenshot

Quote:
Originally Posted by youssef2016 View Post
make sure that the saving folder is there at Documents > GTA > samp > screens
I already have it here. But my computer is 1080p (With SilentPatch and CLEO) and I Turn Frame Limiter to OFF.
__________________
Welcome Back to San Andreas
GTA-Multiplayer.CZ
XMan98-Reloaded
2016-Current
XMan98 is offline   Reply With Quote
Old 18/05/2018, 09:33 PM   #8
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 5,998
Reputation: 494
Default Re: Unable to save screenshot

Quote:
Originally Posted by XMan98 View Post
I already have it here. But my computer is 1080p (With SilentPatch and CLEO) and I Turn Frame Limiter to OFF.
And you did nothing of what the rest of us suggested? One of which being the simplest, to simply run sa-mp as admin...
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2018, 12:15 PM   #9
Nizarh
Big Clucker
 
Nizarh's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: LocalHost
Posts: 102
Reputation: 20
Default Re: Unable to save screenshot

Change your resolution size to max, and try, this happen once to me and fixed it by changing the resolution of the game, so try it out.
__________________
Acredite em você.
Meus Mapas:
Concerto GreenPark
Estádio Kinnock PT-BR
Kinnock Stadium
Abandoned Airport -- Reformulation

Mais mapas brevemente.
Nizarh is offline   Reply With Quote
Old 20/05/2018, 01:05 AM   #10
XMan98
Little Clucker
 
XMan98's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Location: SFPD HQ
Posts: 31
Reputation: 2
Default Re: Unable to save screenshot

Quote:
Originally Posted by Nizarh View Post
Change your resolution size to max, and try, this happen once to me and fixed it by changing the resolution of the game, so try it out.
I already try it. but i change the GTA SA resolution to 1920x1080 with SilentPatch installed.
__________________
Welcome Back to San Andreas
GTA-Multiplayer.CZ
XMan98-Reloaded
2016-Current
XMan98 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to save screenshot Quinncell Everything and Nothing 17 18/01/2017 07:08 PM
Unable to save screenshot [Windows 8] polaris678 Client Support 3 29/04/2015 06:58 AM
Windows 8 - Unable to save screenshot SDraw Client Support 30 15/12/2013 03:11 AM
Unable to save screenshot Louris Client Support 1 08/02/2013 07:48 AM
[Ajuda] Unable to save screenshot JowSmith Português/Portuguese 4 30/01/2013 01:15 PM


All times are GMT. The time now is 11:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.