SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02/06/2018, 03:27 PM   #1
DemME
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2013
Location: forum.sa-mp.com Money: 1,982,120
Posts: 310
Reputation: 9
Default Displaying logo

Hey so I have entered few servers in the new SAMP version, and I have seen they used their own logos when entering, how do I import an image from outside to the game?
DemME is offline   Reply With Quote
Old 02/06/2018, 03:39 PM   #2
Alex Magaņa
High-roller
 
Alex Magaņa's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: 𝕭𝖗𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖍𝖔𝖔𝖉
Posts: 2,447
Reputation: 211
Default Re: Displaying logo

This topic might help you also try to use a g-o-o-g-l-e you will find alot of topics related to textdraw.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=647499
__________________


Alex Magaņa is offline   Reply With Quote
Old 02/06/2018, 04:21 PM   #3
DeadDon
Banned
 
Join Date: Jul 2011
Location: www.deaddon.net
Posts: 208
Reputation: 88
Exclamation Custom Textdraws

Quote:
Originally Posted by Alex Magaņa View Post
This topic might help you also try to use a g-o-o-g-l-e you will find alot of topics related to textdraw.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=647499



So to insert a model into the game, you use AddSimpleModel. For textdraws, you use the same thing.

First create your model with your custom texdraw

AddSimpleModel(-1,19379,-2018,"crane.dff","freightcrane1.txd");


Second, create your textdraw in the script.

new Text:customtextdraw;
customtextdraw = TextDrawCreate(200.0, 220.0, "mdl-2018:mylogo_256");
TextDrawFont(customtextdraw, 4);
TextDrawColor(customtextdraw,0xFFFFFFFF);
TextDrawTextSize(customtextdraw,200.0,200.0);
TextDrawSetSelectable(customtextdraw, 1);
TextDrawShowForPlayer(playerid,customtextdraw);

Definitions:


"-2018" - The ID of your custom model/texture
"mylogo_256" - The name of your image in the .txd
"4" - The font of your sprite/txddraw
"200.0,200.0" - Width and Height

Last edited by DeadDon; 02/06/2018 at 08:58 PM.
DeadDon is offline   Reply With Quote
Old 02/06/2018, 04:28 PM   #4
StrikerZ
High-roller
 
StrikerZ's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: India
Posts: 1,123
Reputation: 154
Default Re: Displaying logo

Actually I had the same question when I started with .DL, then I saw this tutorial:

I hope you'll get it.
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=651543
__________________
StrikerZ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strings not displaying Luke_James Scripting Help 5 18/08/2015 02:15 PM
Not displaying suni Scripting Help 5 04/06/2015 06:12 PM
Displaying only first three AlExAlExAlEx Scripting Help 6 21/03/2012 11:04 PM
Displaying map Ihsan_Cingisiz Help Archive 1 05/06/2010 05:53 PM
Displaying More Ad's master000 Help Archive 2 13/03/2010 06:24 PM


All times are GMT. The time now is 11:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.