SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23/06/2018, 02:11 PM   #1
cbi
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 7
Reputation: 0
Unhappy Unable to login.

I tried Loggin in using my home internet, I couldn't log in. Either I will connect and get unsynced or I won't connect at all.
I tried logging in using my mobile data, I got connected with 15 PL but after a while, I got unsynced again.

I have 1mbps internet speed which I think is enough for online games, I used to play with 512kbps but now I have better internet speed.
I killed all other background applications before running the game and I have also stopped auto update of windows 10.

I have tried connecting from my office which has 20mbps speed, but for some reason, I got unsynced again.
cbi is offline   Reply With Quote
Old 23/06/2018, 02:42 PM   #2
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,280
Reputation: 517
Default Re: Unable to login.

If you're using the same PC on all of this, then your windows firewall is likely to have picked up your frequent changes as untrusted networks which can cause trouble.

Verify Home network is set on the home network, and that you are using a cable to connect to the router, not wifi.

Wifi will give you trouble.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 23/06/2018, 06:13 PM   #3
Xhizors
Big Clucker
 
Xhizors's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 67
Reputation: 10
Default Re: Unable to login.

I have bad experience with some old Wi-Fi adapters on Windows 10.
Specially broadcom from 2010-2012 era tends to drop and yellow triangle appears etc.
And some of these doesn't have drivers for W10 and some W8.1 drivers won't work. Same with generic drivers.

Test with cable
Xhizors is offline   Reply With Quote
Old 24/06/2018, 09:50 AM   #4
GTLS
Gangsta
 
GTLS's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: India
Posts: 772
Reputation: 88
Default Re: Unable to login.

no 1 Mbps means, 128 KBps. Its not enough really. because they say 128 KBps but they deliver only 60 KBps or something. SAMP needs a lot more than that. My old internet was 3.1 Mbps which means almost 3 times than yours but still got desynced. Currently I have 40 Mbps plan which gives 5 MBps speed which is excellent for SAMP and other online games.
__________________

I don't help for rep. I help cuz I was helped in the past.


California State Roleplay - X Update Now under beta testing phase. Stay Tuned.
GTLS is offline   Reply With Quote
Old 24/06/2018, 11:54 AM   #5
Uproar
Gangsta
 
Uproar's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: India
Posts: 558
Reputation: 116
Default Re: Unable to login.

Quote:
Originally Posted by GTLS View Post
no 1 Mbps means, 128 KBps. Its not enough really. because they say 128 KBps but they deliver only 60 KBps or something. SAMP needs a lot more than that. My old internet was 3.1 Mbps which means almost 3 times than yours but still got desynced. Currently I have 40 Mbps plan which gives 5 MBps speed which is excellent for SAMP and other online games.
That's your shitty ISP and has nothing to do with his question.
I'm an Indian as well and I pay for 8 MBPS, I get 8.
__________________
Uproar is offline   Reply With Quote
Old 24/06/2018, 01:52 PM   #6
Xhizors
Big Clucker
 
Xhizors's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 67
Reputation: 10
Default Re: Unable to login.

Quote:
Originally Posted by GTLS View Post
no 1 Mbps means, 128 KBps. Its n..
My isp gives me what I pay for. An shitty ADSL with 20/1.5 Mbps and I'm living in the countryside. In the cities they offer fibere with 100
Xhizors is offline   Reply With Quote
Old 25/06/2018, 11:09 AM   #7
cbi
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Unable to login.

Can you please explain to me what I really need to do? My Firewall settings are turned on. Thanks!
cbi is offline   Reply With Quote
Old 25/06/2018, 11:39 AM   #8
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,280
Reputation: 517
Default Re: Unable to login.

Did you actually check if the network is set to public, or private location like I mentioned? (This is in the Networking section of Control Panel)

Are you on wifi, or cable to the router?

C'mon man... If you want help, you have to help us...
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 25/06/2018, 05:38 PM   #9
GTLS
Gangsta
 
GTLS's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: India
Posts: 772
Reputation: 88
Default Re: Unable to login.

Quote:
Originally Posted by Uproar View Post
That's your shitty ISP and has nothing to do with his question.
I'm an Indian as well and I pay for 8 MBPS, I get 8.
If you probably missed, there is a difference between MBPS(Mega Bytes Per Second) and Mbps(Mega Bits per second).
He has internet plan of 1Mbps(notice small b) which means 1024/8 MBps. You have a plan for 8 MBPS thats why you get 8 MBPS, if you have plan of 8 Mbps, you get 1 MBPS. Doesnt depend on what ISP you have.
__________________

I don't help for rep. I help cuz I was helped in the past.


California State Roleplay - X Update Now under beta testing phase. Stay Tuned.
GTLS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to compile HELP! jaimyv8 Scripting Help 4 21/04/2015 03:21 PM
Unable +rep ManGoe Scripting Help 4 30/09/2014 12:17 PM
Unable to run SA-MP AustinJ Client Support 1 23/02/2013 09:56 PM
Unable to take SS's Tcoy Client Support 8 14/01/2013 12:10 AM
able to ? or unable? T1CKLE Help Archive 5 28/03/2009 02:21 PM


All times are GMT. The time now is 06:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.