SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Screenshots and Videos

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08/08/2017, 03:47 PM   #1
Eoussama
Gangsta
 
Eoussama's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Kingdom of Morocco // Tangier
Posts: 797
Reputation: 109
Default So I made a loading bar

Hello there everybody, hope you all doing great,

So I've always wanted to display some kind indicators to debug the time left for a certain event to finish for players,
I tried few loading bar includes, experimented with them, but in the end, I never got the results I wanted, so I decided to make my own with text-draws,

Textdraw used (3 Global TDs, 3 Player Tds)

Preview:




Pictures





Video
https://vid.me/QQjLM

Sharing this to get feedback, what to add and remove, I'm open for suggestions,
have a good day!
Eoussama is online now   Reply With Quote
Old 08/08/2017, 05:47 PM   #2
Hansrutger
Gangsta
 
Hansrutger's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Sweden
Posts: 901
Reputation: 135
Default Re: So I made a loading bar

Le neato.
__________________



Current progression on roleplay gamemode:
Week 1 ( 22/04-30/04 ): 10524 loc
...
Week 15 ( 30/07-06/08 ): 72535 loc
Hansrutger is online now   Reply With Quote
Old 08/08/2017, 06:33 PM   #3
iLearner
Huge Clucker
 
iLearner's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 359
Reputation: 78
Default Re: So I made a loading bar

Very nice indeed!
__________________
iLearner is offline   Reply With Quote
Old 08/08/2017, 06:55 PM   #4
cuber
Big Clucker
 
cuber's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: idk.
Posts: 162
Reputation: 13
Default Re: So I made a loading bar

Good job.
__________________
Quote:
Y_less was the only one who knew how to script, but now that he is gone no one really knows what they are doing, everyone just writes some code and hopes it compiles and doesn't screw things up. - Hansrutger(16/03/2017, 04:55 AM)
cuber is offline   Reply With Quote
Old 08/08/2017, 07:37 PM   #5
LazzyBoy
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 140
Reputation: 8
Default Re: So I made a loading bar

it looks cool
__________________
LazzyBoy is offline   Reply With Quote
Old 08/08/2017, 10:07 PM   #6
TheConnecT
Little Clucker
 
TheConnecT's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: So I made a loading bar

Looks good, one of the better loading bars I have seen
__________________
Hostname: Elite Stunters Freeroam
IP: 164.132.51.96:7777
Gamemode: TDM/Gangs/Derby/Race/Fallout/Fun
TheConnecT is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samp servers aren't loading, if they are loading, the pings are very massive. Gorgeousmaniac Everything and Nothing 3 22/09/2016 08:19 AM
Samp servers aren't loading, if they are loading, the pings are very massive. Gorgeousmaniac Client Support 0 21/09/2016 04:16 PM
I crash at the loading screen when the loading bar is about 75% full. niggerlicious Client Support 2 30/12/2012 12:48 AM
Loading Screen Doesn't Show Loading Bar banddude125 Client Support 3 24/03/2011 07:54 AM


All times are GMT. The time now is 11:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.