SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Română/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/11/2017, 04:02 PM   #1
MariusikRO
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 5
Reputation: 0
Post Problema SetPlayerInterior

Deci, am facut un 2 factiuni, (functia care o cheama la spawn e onplayerspawn)
Eu cand intru (id 0) interioarele merg corect, cand intra alt playeri dupa mine (id1, 2, etc) ei primesc interiorul meu, cum pot repara aceasta defectiune?
MariusikRO is offline   Reply With Quote
Old 01/12/2017, 10:22 AM   #2
10MIN
Huge Clucker
 
10MIN's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Clock4ever
Posts: 313
Reputation: 27
Default Re: Problema SetPlayerInterior

Vezi ca e din cod... Cauta "logica" / "program flow"-ul din el.

PS: Fara o bucatica de cod, nu stim nimic legat de problema... Ca nu suntem telepati si iti vedem scriptu
10MIN is offline   Reply With Quote
Old 02/12/2017, 04:15 PM   #3
webby
Little Clucker
 
webby's Avatar
 
Join Date: Aug 2017
Location: Navodari
Posts: 34
Reputation: 2
Default Re: Problema SetPlayerInterior

Pune codul sursa, pentru a te putea ajuta.
webby is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda]SetPlayerInterior BUG Sergio_MOW Português/Portuguese 5 18/09/2011 06:11 PM
[SOLVED] SetPlayerInterior FreddeN Help Archive 5 09/02/2010 01:25 PM
First GetPlayerInterior and then SetPlayerInterior Bearfist Help Archive 4 10/12/2009 03:52 PM
SetPlayerInterior ? XxJoexX Help Archive 4 05/09/2009 10:53 PM


All times are GMT. The time now is 10:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.