SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Romānă/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/10/2017, 06:14 AM   #1
Showerr
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2015
Location: neamt
Posts: 35
Reputation: 0
Default unknown command

salut, am si eu o broblema la gamemodul meu deci cand vreau sa imi dau respawn la masina imi apare la comanda v unknown command cum asi putea sa rezolv aceasta problema inervanta arat si cod sursa daca este nevoie
Showerr is offline   Reply With Quote
Old 21/10/2017, 07:37 PM   #2
Showerr
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2015
Location: neamt
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: unknown command

CMD:v(playerid, params [])
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
{
format(pInfo[playerid][pT], 45, "%s's Vehicles (%d slots)", GetName(playerid), pInfo[playerid][pSlotVeh]), stdlg[playerid] = "Name\tStatus\tSpawn\tClass";
for(new i = 0; i < 15; ++i) if(Veh[playerid][i][Owner] == pInfo[playerid][pID])
format(stdlg[playerid], 800, "%s\n%s%s\t%s\t%s\t%s", stdlg[playerid], g_VehicleNames[Veh[playerid][i][Model] -400], Veh[playerid][i][vTax] == 0 ? ("") : (" ({BD0000}seized{FFFFFF})"), Veh[playerid][i][Lock] == 0 ? ("{00BA19}Unlocked") : ("{BD0000}Locked"), Veh[playerid][i][vSp] == 1 ? ("{BD0000}Despawned") : ("{00BA19}Spawned"), Veh[playerid][i][Class]);
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_V, DIALOG_STYLE_TABLIST_HEADERS, pInfo[playerid][pT], stdlg[playerid], "Select", "Cancel");
}
return 1;
}
Showerr is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2017, 05:18 AM   #3
Showerr
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2015
Location: neamt
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: unknown command

Quote:
Originally Posted by Cycle View Post
Prietene, ai putea să trimiți codul pentru a ajuta la previzualizare?
ma ajuti?
Showerr is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2017, 08:04 AM   #4
DimaShift
Banned
 
Join Date: May 2017
Location: Republic of Moldova
Posts: 123
Reputation: 43
Default Re: unknown command

acesta eroare e mereu de la native! adica ati pus un include al unui plugin, dar pluginul nu la-ti pus in server.cfg
DimaShift is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2017, 08:15 AM   #5
Showerr
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2015
Location: neamt
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: unknown command

Quote:
Originally Posted by DimaShift View Post
acesta eroare e mereu de la native! adica ati pus un include al unui plugin, dar pluginul nu la-ti pus in server.cfg
ce asi putea face in solutia asta la plugin am asa plugins crashdetect.so streamer.so sscanf.so Whirlpool.so mysql.so
Showerr is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2017, 08:17 AM   #6
DimaShift
Banned
 
Join Date: May 2017
Location: Republic of Moldova
Posts: 123
Reputation: 43
Default Re: unknown command

ce versiune e serverul?
DimaShift is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2017, 08:23 AM   #7
Showerr
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2015
Location: neamt
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: unknown command

Quote:
Originally Posted by DimaShift View Post
ce versiune e serverul?
R39-6
Showerr is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2017, 08:25 AM   #8
DimaShift
Banned
 
Join Date: May 2017
Location: Republic of Moldova
Posts: 123
Reputation: 43
Default Re: unknown command

ma serverul, nu Mysql
DimaShift is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2017, 08:28 AM   #9
Showerr
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2015
Location: neamt
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: unknown command

Quote:
Originally Posted by DimaShift View Post
ma serverul, nu Mysql
v2.8.0 este dar am mai adaugat unele comenzi in el
daca te referi la versiunea samp-server.exe este ultima descarcata v0.3.7-R2
Showerr is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2017, 08:29 AM   #10
DimaShift
Banned
 
Join Date: May 2017
Location: Republic of Moldova
Posts: 123
Reputation: 43
Default Re: unknown command

la tote comenzile primesti asa erore sau numai la aceasta?
DimaShift is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with YCMD proces command and problem with "Server:Unknown command JoDe Scripting Help 0 10/06/2015 07:05 PM
Problem with command. Only returns Server: Unknown Command Knappen Scripting Help 9 18/12/2013 07:09 PM
[Command Bugged] Each time i use /respawnallcars it says Unknown Command Rand_Omar Scripting Help 11 30/09/2012 01:35 AM
Executed ZCMD command returns SERVER: Unknown Command SexTourist Scripting Help 12 03/01/2012 04:38 PM
Slap command returns an Unknown Command when player is not connected HydraX Help Archive 16 01/08/2011 06:19 AM


All times are GMT. The time now is 10:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.