SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Romānă/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/01/2018, 12:02 AM   #1
DaViD97
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 4
Reputation: 0
Default Intrare / Iesire cladiri

am o problema am o mapa iar cand intru in interior mereu are pozitia ca si cum ar sarii, se poate face ceva ca sa intre normal? https://imgur.com/a/sD1xH
DaViD97 is offline   Reply With Quote
Old 10/01/2018, 10:04 PM   #2
KessMan
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 55
Reputation: 0
Default Re: Intrare / Iesire cladiri

Foloseste "CreateObject" in loc de "CreateDynamicObject" doar pentru podea.
KessMan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Prolema intrare jail andreiu95 Romānă/Romanian 3 24/09/2014 11:08 PM
[FilterScript] Textdraw intrare [SLG] UzzyZVR Filterscripts 4 03/07/2013 06:24 PM
Intrare LSPD crouch010 Romānă/Romanian 4 01/01/2013 11:06 PM
Problema Intrare Vehicul BoSs_S Romānă/Romanian 23 18/07/2012 05:39 AM
erori la sistem de salvaqre arme la iesire de pe server Papana Romānă/Romanian 3 31/05/2012 04:42 AM


All times are GMT. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.