SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/01/2018, 02:34 PM   #1
bikesdeivis
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Location: Venezuela - Zulia - Maracaibo
Posts: 25
Reputation: 0
Default Why is this happening to me?

my server is TDM and I have a bugs when I enter the server all right and when I go out and enter again the first CreateGangZone is deleted

Why is this happening to me?
__________________
http://cutw.in/FZOLcw
bikesdeivis is offline   Reply With Quote
Old 13/01/2018, 02:38 PM   #2
Fratello
Huge Clucker
 
Fratello's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Howard University
Posts: 325
Reputation: 38
Default Re: Why is this happening to me?

Could you please elaborate question of yours? Also if this is NOT affiliated with the scripting, should be moved to Client Support.
__________________
"It's not what you expect from life; But what life expect from you!"
Fratello is offline   Reply With Quote
Old 13/01/2018, 04:00 PM   #3
bikesdeivis
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Location: Venezuela - Zulia - Maracaibo
Posts: 25
Reputation: 0
Default Re: Why is this happening to me?

Quote:
Originally Posted by Fratello View Post
Could you please elaborate question of yours? Also if this is NOT affiliated with the scripting, should be moved to Client Support.

sorry my mistake was that I had a filters that I deleted the CreateGangZone
__________________
http://cutw.in/FZOLcw
bikesdeivis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.