SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/02/2018, 09:24 PM   #1
PepsiCola23
Gangsta
 
Join Date: May 2015
Posts: 676
Reputation: 3
Default how do you get the queries and ticks?

How can i get the ticks and queries from a server so i can display it on a textdraw?

https://imgur.com/HptoyHM
PepsiCola23 is offline   Reply With Quote
Old 13/02/2018, 09:38 PM   #2
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,341
Reputation: 522
Default Re: how do you get the queries and ticks?

Some scripting, a timer, and some thinking.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 13/02/2018, 09:55 PM   #3
PepsiCola23
Gangsta
 
Join Date: May 2015
Posts: 676
Reputation: 3
Default Re: how do you get the queries and ticks?

Quote:
Originally Posted by Sew_Sumi View Post
Some scripting, a timer, and some thinking.
are you actually kidding me?
i didn`t ask for a script and i`ll never will,i can build my own scripts.
i just asked for an idea how to do that because i dont know any function that returns the queries.
thanks for your answer thought.
waiting for others`s replies.

edit:found out about
PHP Code:
GetServerTickRate() 
any informations about queries?
PepsiCola23 is offline   Reply With Quote
Old 14/02/2018, 01:32 AM   #4
AlexMSK
Huge Clucker
 
AlexMSK's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: Albania, yez
Posts: 222
Reputation: 61
Default Re: how do you get the queries and ticks?

Quote:
Originally Posted by PepsiCola23 View Post
are you actually kidding me?
i didn`t ask for a script and i`ll never will,i can build my own scripts.
i just asked for an idea how to do that because i dont know any function that returns the queries.
thanks for your answer thought.
waiting for others`s replies.
dont mind him, he loves acting like pro
AlexMSK is offline   Reply With Quote
Old 14/02/2018, 02:31 AM   #5
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,341
Reputation: 522
Default Re: how do you get the queries and ticks?

Quote:
Originally Posted by AlexMSK View Post
dont mind him, he loves acting like pro
Nice shitpost there... Off you go... Don't mind this guy, he's only mad about my posts.

OP I wouldn't be sure how the queries would be tracked. Seriously though, you hand up a screenshot, wanting help to copy someones server, in a 'how you do this' method as is stated in the rule forum thread, before long if any answers come in, you'd ask for 'examples'.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 14/02/2018, 02:40 AM   #6
RogueDrifter
High-roller
 
RogueDrifter's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: SA-MP Drifting world.
Posts: 1,565
Reputation: 338
Default Re: how do you get the queries and ticks?

Lmao, i really don't understand what this guy is trying to do, what's the query exactly? i know you can get everything he put there server-side even FPS function was provided by Emmet_ before and what's with the ticks as well? what does all of that really stand for?
__________________
Code:
I'm available to script stuff for cash PM me here or on discord @ Andy[RDZ]#0040
[Tutorial]:Anti-cheat guide ||Mini-game 101||VC/LC maps install||
Array index out of bounds


[Github]:Link [Pastebin]:Link [Forum]:Link [Server]:Link [Discord]:Link


RogueDrifter is offline   Reply With Quote
Old 14/02/2018, 02:41 AM   #7
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,341
Reputation: 522
Default Re: how do you get the queries and ticks?

I'd suppose the 'Query' field would be so people could see if the server was being attacked or flooded so they could tell people in the game rather than having to alt-tab to find out.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 14/02/2018, 02:57 AM   #8
RogueDrifter
High-roller
 
RogueDrifter's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: SA-MP Drifting world.
Posts: 1,565
Reputation: 338
Default Re: how do you get the queries and ticks?

Well then this thread doesn't make any sense because if it stands for such a thing you can and must do it all server-side, for EX: flooding once too many players same ip connect you change textdraw to attacked and reset after 5 seconds then ban the flooders?
__________________
Code:
I'm available to script stuff for cash PM me here or on discord @ Andy[RDZ]#0040
[Tutorial]:Anti-cheat guide ||Mini-game 101||VC/LC maps install||
Array index out of bounds


[Github]:Link [Pastebin]:Link [Forum]:Link [Server]:Link [Discord]:Link


RogueDrifter is offline   Reply With Quote
Old 14/02/2018, 04:35 AM   #9
youthinkyoufunny
Little Clucker
 
youthinkyoufunny's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: caged
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: how do you get the queries and ticks?

It is indeed a timer. GetTickCount();
youthinkyoufunny is offline   Reply With Quote
Old 14/02/2018, 08:17 AM   #10
PepsiCola23
Gangsta
 
Join Date: May 2015
Posts: 676
Reputation: 3
Default Re: how do you get the queries and ticks?

I appreciate your answer and i ll try my best.

And no,i dont want examples as sew sumi thought.not everyone is the same .
PepsiCola23 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TextDraws not updating after a specific period of server ticks. iLearner Scripting Help 13 13/03/2017 06:57 AM
Send queries in callback threded queries MerryDeer Scripting Help 3 22/01/2017 10:53 AM
Ticks justjamie Scripting Help 2 04/04/2016 12:38 PM
Server ticks James_Braga Server Support 3 08/12/2014 08:48 AM
Something which just ticks the button. Yamoo Everything and Nothing 4 24/10/2011 09:27 PM


All times are GMT. The time now is 05:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.