SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/04/2012, 02:21 PM   #1
lonako45
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 185
Reputation: 0
Default עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

יש לי שאלה אף אחד לא הצליח לעזור לי אז אני ישנה אותה ואולי תוכלו לעזור לי
אז ככה
אני יעבור שלב שלב וזהו במקום לסבך
עשיתי פקודה כזו:
PHP Code:
    if(strcmp(cmd"/activity"true) == || strcmp(cmd"/a"true) == 0)
    {
    if(
strcmp(cmd"start"true) == || strcmp(cmd"s"true) == 0)
    
format(string,sizeof(string),"%s האחראי פעילויות/המנהל הפעיל את הפעילות",cmdtext);
    
SendClientMessageToAll(0xAA3333AA,string);
    return 
1;
    } 
הפקודה צריכה לעשות שאם אני עושה /a s שור זועם
זה יכתוב
האחראי פעילויות/המנהל הפעיל את הפעילות שור זועם
זהו
אבל במקום זה , זה כותב לי בצ'אט

זהו פשוט רווח אדום ><
כאילו בצד יש תזמן של ההודעה אז הזמן בצבע אדום וזה שולח פשוט שורה ריקה לצ'אט
אפשר לדעת למה ?
lonako45 is offline  
Old 12/04/2012, 04:11 PM   #2
Amit_B
Gangsta
 
Amit_B's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Israel
Posts: 683
Reputation: 53
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

אף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעזור כי כנראה לא שאלת אף אחד...
הקוד הזה לא מתוכנת טוב בכלל - זה מה שמונע ממנו לעבוד כמו שאתה חושב.
אתה יודע להשתמש ב strtok?
__________________
- Leading the Israeli SA-MP Community, SA-MP.co.il - SAMP-IL
- Currently working on the first anime project on SA-MP, Naruto Shippuden gamemode: Screenshots #1, Screenshots #2
Amit_B is offline  
Old 13/04/2012, 09:59 PM   #3
itay_h7
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 58
Reputation: 5
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

תנסה
PHP Code:
    if(strcmp(cmd"/activity"true) == || strcmp(cmd"/a"true) == 0
    {
    new 
tmp[256] = strtok(cmdtext,idx);
    if(
strcmp(tmp"start"true) == || strcmp(tmp"s"true) == 0
    
format(string,sizeof(string),"%s האחראי פעילויות/המנהל הפעיל את הפעילות",cmdtext); 
    
SendClientMessageToAll(0xAA3333AA,string); 
    return 
1
    } 
אחי תלמד להשתמש ב strtok, זה יעזור מאוד

Last edited by itay_h7; 15/04/2012 at 02:10 PM.
itay_h7 is offline  
Old 15/04/2012, 07:18 AM   #4
lonako45
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 185
Reputation: 0
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

חח שמעו אני פשוט בונה פקודות במוד וככה אני לומד ..
אני יחפש מדריך לסטרוק
ובקשר לפקודה שניה אני יגיד לכם אם זה עובד
lonako45 is offline  
Old 15/04/2012, 07:22 AM   #5
lonako45
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 185
Reputation: 0
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

error 033: array must be indexed (variable "-unknown-")
error 035: argument type mismatch (argument 1)
2 אירורים
lonako45 is offline  
Old 15/04/2012, 09:50 AM   #6
lonako45
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 185
Reputation: 0
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

אוקי אוקי
הצלחתי
אבל שמעו
אם אני עושה
/a s שור זועם
זה כותב
הפעילות /a s שור זועם הופעלה על ידי המנהל
כאילו זה כותב עם ה/a s
איך אני עושה שזה יכתוב רק מה שאני כותב ולא ת'פקודה?
lonako45 is offline  
Old 15/04/2012, 02:10 PM   #7
itay_h7
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 58
Reputation: 5
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לע&#

Quote:
Originally Posted by lonako45 View Post
error 033: array must be indexed (variable "-unknown-")
error 035: argument type mismatch (argument 1)
2 אירורים
תיקנתי
itay_h7 is offline  
Old 15/04/2012, 02:15 PM   #8
lonako45
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 185
Reputation: 0
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

קי אוקי
הצלחתי
אבל שמעו
אם אני עושה
/a s שור זועם
זה כותב
הפעילות /a s שור זועם הופעלה על ידי המנהל
כאילו זה כותב עם ה/a s
איך אני עושה שזה יכתוב רק מה שאני כותב ולא ת'פקודה?
lonako45 is offline  
Old 16/04/2012, 07:00 PM   #9
lonako45
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 185
Reputation: 0
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

עזרה?
lonako45 is offline  
Old 17/04/2012, 02:47 PM   #10
itay_h7
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 58
Reputation: 5
Default Re: עזרה בפקודה שאף אחד אבל אף אחד לא הצליח לעז

"%s האחראי פעילויות/המנהל הפעיל את הפעילות"
במקום זה תשנה למה שאתה רוצה O_O
itay_h7 is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
איך אפשר להתחיל ללמוד PAWN DestenyRay Archive 4 15/04/2012 03:12 PM
דיון| חבל על כל דקה ודקה במשחק בלי טעם אחרי ש& Nixis Archive 6 16/05/2011 12:05 PM
בקשה| אני צריך עזרה להפוך 2 פקודות לדיאלוג itayizra Archive 0 11/03/2010 09:47 PM
עזרה דחוףף איך אני שם dinamyic object בפילטר סקריפט? yamila Archive 1 15/01/2010 09:56 PM
שאלה|יש פונקציה שבודקת על איזה מקש השחקן ל +Yuval+ Archive 9 01/12/2009 12:08 PM


All times are GMT. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.