SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14/02/2014, 04:14 PM   #1
GBLTeam
Gangsta
 
GBLTeam's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Macedonia
Posts: 669
Reputation: 6
Default Why this fellow CMD's working slowly?

I use the zcmd compressor every other command is working fine and fast but this newer which i implent in my gamemode when i use some of them after 1-2 sec the SendClientMessage is comming, is that the problem because i use an SacuvajVikendicu(); to load the public of Saving the cordinates and rest of it.

<FIXED>
__________________

←DELTA SERVERS→

[DeltaHost]Servers Hosted in Bulgaria.
[DeltaHost]Verry cheap there no other company who is cheaper than us.
←MY FRIEND→


Last edited by GBLTeam; 15/02/2014 at 08:57 AM.
GBLTeam is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2014, 08:33 AM   #2
GBLTeam
Gangsta
 
GBLTeam's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Macedonia
Posts: 669
Reputation: 6
Default Re: Why this fellow CMD's working slowly?

So what's the problem?
__________________

←DELTA SERVERS→

[DeltaHost]Servers Hosted in Bulgaria.
[DeltaHost]Verry cheap there no other company who is cheaper than us.
←MY FRIEND→

GBLTeam is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2014, 08:48 AM   #3
Avi Raj
Banned
 
Join Date: Dec 2012
Location: Proud Indian
Posts: 778
Reputation: 126
Default Re: Why this fellow CMD's working slowly?

Didn't saw any problem in it.
Might be your own problem, working fine for me.
Avi Raj is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2014, 08:51 AM   #4
GBLTeam
Gangsta
 
GBLTeam's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Macedonia
Posts: 669
Reputation: 6
Default Re: Why this fellow CMD's working slowly?

Quote:
Originally Posted by Avi Raj View Post
Didn't saw any problem in it.
Might be your own problem, working fine for me.
Working fine for you ? How they work fine for you really or you just saw the code and tell me they work fine because you cant put the code inside of your Script because there public/forwards of the command.
By the way i use zcmd compressor this cmd was YCMD i move only to CMD and there problems only in this fellow cmds who are from YCMD not working good. EDIT: The problem was in Save public function i fixed them
__________________

←DELTA SERVERS→

[DeltaHost]Servers Hosted in Bulgaria.
[DeltaHost]Verry cheap there no other company who is cheaper than us.
←MY FRIEND→

GBLTeam is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why the forum is loading so slowly ? bustern General 4 25/08/2013 04:56 PM
Object not moving slowly? ReneG Scripting Help 2 08/04/2012 09:11 PM
MoveObject - Move slowly Typhome Scripting Help 2 28/01/2012 12:11 PM
Fellow Scripters [ heres a small hint ] Izaak Help Archive 4 03/05/2009 04:50 PM


All times are GMT. The time now is 05:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.