SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/12/2010, 05:05 PM   #1
blackwave
Gangsta
 
Join Date: Oct 2010
Location: Fortaleza, Brazil
Posts: 973
Reputation: 7
Angry [PROBLEM] Probably related to audio plugin

Well, I've asked people about my problem, which is about the file: libcurl.dll. When I remove it, it gives a error when I open gta samp, and I click "ok", then gta samp starts. The question is how do I remove this plugin totally. I did by removing on control painel. But I think I need to delete some other folder, for remove completaly. So, if anyone had this plugin already, tell me which folders need to remove. Or even any other way to remove, cuz I need to delete this file for be able to use mta, and it's really being annoying. Thx regards.
__________________






My ******* user: Click here
blackwave is offline  
Old 30/12/2010, 05:58 PM   #2
MadeMan
High-roller
 
MadeMan's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3,494
Reputation: 256
Default Re: [PROBLEM] Probably related to audio plugin

Did you also remove the audio.inc from your script?
MadeMan is offline  
Old 30/12/2010, 06:00 PM   #3
blackwave
Gangsta
 
Join Date: Oct 2010
Location: Fortaleza, Brazil
Posts: 973
Reputation: 7
Default Re: [PROBLEM] Probably related to audio plugin

Ya, but by the error of "gta_sa.exe" before goin' gta samp, seem to be it's on some folder. So, nothing to do with includes, cuz if was to do, would give me a compile error, since I dont have it anymore.
__________________






My ******* user: Click here
blackwave is offline  
Old 30/12/2010, 07:05 PM   #4
blackwave
Gangsta
 
Join Date: Oct 2010
Location: Fortaleza, Brazil
Posts: 973
Reputation: 7
Default Re: [PROBLEM] Probably related to audio plugin

Help anyone -.- "
__________________






My ******* user: Click here
blackwave is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Problem] Audio Plugin. zoolon23 Help Archive 0 25/12/2010 08:07 AM
Audio Plugin Problem Pixeli Help Archive 0 10/10/2010 01:14 AM
[HELP]Audio Plugin problem Lilcuete Help Archive 1 02/10/2010 10:37 PM
Server error...Plugin compilation related. XPlatform Plugin Development 1 15/11/2009 12:28 PM


All times are GMT. The time now is 08:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.