SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/08/2017, 11:15 PM   #1
spyro9696
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 35
Reputation: 1
Default [HELP] Train and streetcar on SA:MP

Hello, I wanted to spawn a train and a streetcar on traks on my sa:mp server.
I want to do this without a command, but in a precise place when my server starts (automatically).
How is it possible??
spyro9696 is offline   Reply With Quote
Old 12/08/2017, 11:22 PM   #2
pabloalber84ban
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: [HELP] Train and streetcar on SA:MP

http://wiki.sa-mp.com/wiki/AddStaticVehicleEx

The train only can be spawned in rails (No precision required, the train auto adjust to rails).
pabloalber84ban is offline   Reply With Quote
Old 12/08/2017, 11:26 PM   #3
spyro9696
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 35
Reputation: 1
Default Re: [HELP] Train and streetcar on SA:MP

Ok, so is it enough to write only the model?
spyro9696 is offline   Reply With Quote
Old 12/08/2017, 11:44 PM   #4
pabloalber84ban
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: [HELP] Train and streetcar on SA:MP

Quote:
Originally Posted by spyro9696 View Post
Ok, so is it enough to write only the model?
Be more specific
pabloalber84ban is offline   Reply With Quote
Old 12/08/2017, 11:59 PM   #5
spyro9696
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 35
Reputation: 1
Default Re: [HELP] Train and streetcar on SA:MP

If the train can be only spawned on rails, it is enough to write only the number of the model on the params?
spyro9696 is offline   Reply With Quote
Old 13/08/2017, 12:10 AM   #6
pabloalber84ban
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: [HELP] Train and streetcar on SA:MP

Quote:
Originally Posted by spyro9696 View Post
If the train can be only spawned on rails, it is enough to write only the number of the model on the params?
No, need the spawn pos and angle from the near of the rail, the color and the respawn delay (If you use AddStaticVehicleEx)
pabloalber84ban is offline   Reply With Quote
Old 13/08/2017, 08:52 AM   #7
spyro9696
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 35
Reputation: 1
Default Re: [HELP] Train and streetcar on SA:MP

Ok, i will try.
spyro9696 is offline   Reply With Quote
Old 13/08/2017, 04:03 PM   #8
spyro9696
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 35
Reputation: 1
Default Re: [HELP] Train and streetcar on SA:MP

I want to attach also the trailers to the train. Is it possible?
spyro9696 is offline   Reply With Quote
Old 13/08/2017, 07:45 PM   #9
pabloalber84ban
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: [HELP] Train and streetcar on SA:MP

Quote:
Originally Posted by spyro9696 View Post
I want to attach also the trailers to the train. Is it possible?
http://wiki.sa-mp.com/wiki/AttachTrailerToVehicle
pabloalber84ban is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wild West train station and train interior Dignity Screenshots and Videos 12 10/09/2016 11:23 AM
[NPC] Train SloProKiller Scripting Help 18 17/04/2015 04:20 PM
Streak train on SF train rails ikey07 Screenshots and Videos 2 22/08/2012 12:19 AM
Attach train trailer to train? jeremy8810 Server Support 3 29/07/2012 10:48 PM
Can you map out train tracks and put a train on them?. [mad]MLK Help Archive 7 18/10/2009 06:40 PM


All times are GMT. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.