SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Romānă/Romanian

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/06/2014, 06:51 AM   #1
jamal1992
Huge Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 470
Reputation: 3
Default Culori

Cum pot face o functie care sa defineasca mai multe culori . Deci cand folosesc:
SendClientMessage(playerid,functia(3),"Mesajul"); - sa imi arate mesajul de culoare care o definesc in functia respectiva.
jamal1992 is offline  
Old 03/06/2014, 09:24 AM   #2
mage9999
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 4
Reputation: 0
Default Re: Culori

in loc de functia(3),pui COLOR_BLUE //SAu culoarea definita de tine
mage9999 is offline  
Old 03/06/2014, 10:42 AM   #3
bogdyutzu
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Location: Romania, Pitesti
Posts: 138
Reputation: 5
Default Re: Culori

Cum adica sa iti defineasca mai multe culori? Adica vrei sa returneze o culoarea aleatorie sau vrei mai multe culori intrun singur text?
bogdyutzu is offline  
Old 03/06/2014, 12:29 PM   #4
jamal1992
Huge Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 470
Reputation: 3
Default Re: Culori

Deci eu o sa fac o comanda care sa seteze o anumita culoare pt chat-ul respectiv, iar cand accesezi chatul respectiv sa afiseze textul cu culoarea setata in comanda respectiva. Iar pt asta ma gandesc ca trb o functie sa proceseze asta dar nu prea am idei.
jamal1992 is offline  
Old 03/06/2014, 12:50 PM   #5
DiGiTaL_AnGeL
High-roller
 
DiGiTaL_AnGeL's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Romānia
Posts: 1,930
Reputation: 104
Default Re: Culori

Pai faci o functie pt a trimite mesajul:
Code:
stock TrimiteMesajSpecial(playerid, string[])
{
	SendClientMessage(playerid, COD_CULOARE, string);
	return 1;
}
Si folosesti functia in loc d eSendClientMessage unde vrei sa o folosesti.
__________________

DiGiTaL_AnGeL is offline  
Old 04/06/2014, 11:47 AM   #6
jamal1992
Huge Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 470
Reputation: 3
Default Re: Culori

Frate eu vreau sa fac comanda aia sa seteze culoare preferata la chat, cand foloseste chat-ul respectiv sa ii afiseze cu culoarea aleasa. Si pt asta in trebuie o functie ceva sa salveze culoarea setata iar in functia respectiva sa fie denumite mai multe colori o insiruire gen, nu stiu cum sa zic sa intelegeti mai bn !
jamal1992 is offline  
Old 04/06/2014, 12:11 PM   #7
DiGiTaL_AnGeL
High-roller
 
DiGiTaL_AnGeL's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Romānia
Posts: 1,930
Reputation: 104
Default Re: Culori

Quote:
Originally Posted by jamal1992 View Post
Frate eu vreau sa fac comanda aia sa seteze culoare preferata la chat, cand foloseste chat-ul respectiv sa ii afiseze cu culoarea aleasa. Si pt asta in trebuie o functie ceva sa salveze culoarea setata iar in functia respectiva sa fie denumite mai multe colori o insiruire gen, nu stiu cum sa zic sa intelegeti mai bn !
Am inteles, trebuie sa faci o variabila pt fiecare jucator(string) si faci o comanda pt alegerea culorii, apoi salvezi. Ex:
Code:
new varculoare[MAX_PLAYERS][10];
COMANDA TA:etc...
{
    if(altavarp == rosu)
    {
        varculoare[playerid] = 0xFF0000FF;
    }
    return 1;
}
Apoi cand trimiti mesajul:
Code:
SendClientMessage(playerid, varculoare, "Mesaj");
Restul ar trebui sa stii.

P.S. Nu am facut niciodata asta, dar ar trebui sa mearga.
__________________


Last edited by DiGiTaL_AnGeL; 04/06/2014 at 05:46 PM.
DiGiTaL_AnGeL is offline  
Old 04/06/2014, 05:29 PM   #8
eDz0r
Huge Clucker
 
eDz0r's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Constanta, Romania
Posts: 426
Reputation: 12
Default Re: Culori

cred ca asta vrei sa faci tu...
Code:
#include <a_samp>

new CuloareChat[MAX_PLAYERS];

public OnPlayerConnect(playerid)
{
	CuloareChat[playerid] = 0x000000FF; //Setam culoarea "din stock"
	return 1;
}

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
    CuloareChat[playerid] = 0x000000FF;
	return 1;
}

public OnPlayerText(playerid, text[])
{
	new string[256], playerName[MAX_PLAYER_NAME];//Variabile, chestii trestii
	
	GetPlayerName(playerid, playerName, sizeof(playerName));//Luam numele la jucator
	format(string, sizeof(string), "%s: %s", playerName, text);//Facem textu' cum vrem noi
	SendClientMessageToAll(CuloareChat[playerid], string);//Trimitem mesaju' "facut"
	return 0;// Sa nu arate mesaju original
}

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
	if (strcmp("/culoare", cmdtext, true, 10) == 0)
	{
		CuloareChat[playerid] = 0x8000FFFF; //Setam alta culoare
		return 1;
	}
	return 0;
}
eDz0r is offline  
Old 04/06/2014, 09:35 PM   #9
jamal1992
Huge Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 470
Reputation: 3
Default Re: Culori

Cand am zis ca sa salveze culoarea nu ma refeream decat cand playerul este connectat ci si cand acesta iese, se da restart, etc. Nush daca as putea face ceva la PlayerInfo
Sa va dau un exemplu cam cum as vrea sa fac:

Comanda care setez culoarea chatului:
- PlayerInfo[playerid][pColorChat] = 1,2,3, etc

Comanda cu chatul:
- asa putea face :
if(PlayerInfo[playerid][pColorChat] == 1)
{SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"Mesaj");}
- eu asa vrea sa fac ceva gen:
SendClientMessage(playerid,FunctiaCulorilor,"text" );

Nu stiu daca ast putea face sa setez PlayerInfo[playerid][pColorChat] = 0xFFFFFFFF;
Iar la comanda chatului sa folosesc SendClientMessage(playerid,PlayerInfo[playerid][pColorChat],"text");
Daca se poate, trebuie definit in enum pinfo cu string adica pColorChat[10] ?
jamal1992 is offline  
Old 07/06/2014, 11:11 AM   #10
DiGiTaL_AnGeL
High-roller
 
DiGiTaL_AnGeL's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Romānia
Posts: 1,930
Reputation: 104
Default Re: Culori

Quote:
Originally Posted by jamal1992 View Post
Cand am zis ca sa salveze culoarea nu ma refeream decat cand playerul este connectat ci si cand acesta iese, se da restart, etc. Nush daca as putea face ceva la PlayerInfo
Sa va dau un exemplu cam cum as vrea sa fac:

Comanda care setez culoarea chatului:
- PlayerInfo[playerid][pColorChat] = 1,2,3, etc

Comanda cu chatul:
- asa putea face :
if(PlayerInfo[playerid][pColorChat] == 1)
{SendClientMessage(playerid,COLOR_WHITE,"Mesaj");}
- eu asa vrea sa fac ceva gen:
SendClientMessage(playerid,FunctiaCulorilor,"text" );

Nu stiu daca ast putea face sa setez PlayerInfo[playerid][pColorChat] = 0xFFFFFFFF;
Iar la comanda chatului sa folosesc SendClientMessage(playerid,PlayerInfo[playerid][pColorChat],"text");
Daca se poate, trebuie definit in enum pinfo cu string adica pColorChat[10] ?
Da, poti sa o adaugi in acea enumeratie si o faci sa se salveze in fisierul .ini.
__________________

DiGiTaL_AnGeL is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.