SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/05/2018, 08:34 PM   #11
Astonish
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 94
Reputation: 0
Default Re: NPC wont connect

Right i am not using fcnpc.
Astonish is offline   Reply With Quote
Old 15/05/2018, 09:41 PM   #12
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,001
Reputation: 494
Default Re: NPC wont connect

Have you checked it with standard SA-MP, with standard gamemodes/FS that have the NPCs in it from the normal server package, and do they connect?

I've had issues for a long while regarding NPCs in particular, and because I don't use them, I never messed about with them.
Sew_Sumi is online now   Reply With Quote
Old 16/05/2018, 04:28 PM   #13
Astonish
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 94
Reputation: 0
Default Re: NPC wont connect

i tried using them in other gm's as well they connect but wont function
Astonish is offline   Reply With Quote
Old 16/05/2018, 04:58 PM   #14
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,001
Reputation: 494
Default Re: NPC wont connect

I think this could be a wider issue... Maybe we're both using outdated methods, due to the actors update.

Anyone else know what's up with this?
Sew_Sumi is online now   Reply With Quote
Old 17/05/2018, 04:37 AM   #15
GTLS
Huge Clucker
 
GTLS's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: India
Posts: 481
Reputation: 68
Default Re: NPC wont connect

Are you sure you have recorded the actors correctly? Try doing it again probably..
__________________

I don't help for rep. I help cuz I was helped in the past.
GTLS is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2018, 05:43 AM   #16
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,001
Reputation: 494
Default Re: NPC wont connect

Are the old stock NPCs that come with sa-mp broken currently, or what?

I just know I haven't had the flight NPCs going around for ages.
Sew_Sumi is online now   Reply With Quote
Old 17/05/2018, 08:06 AM   #17
GTLS
Huge Clucker
 
GTLS's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: India
Posts: 481
Reputation: 68
Default Re: NPC wont connect

Quote:
Originally Posted by Sew_Sumi View Post
Are the old stock NPCs that come with sa-mp broken currently, or what?

I just know I haven't had the flight NPCs going around for ages.
Same here, Last time I worked with NPC was like one and a half year ago.. I dont know whats the changes in recent updates of 0.3.7 and 0.3DL
__________________

I don't help for rep. I help cuz I was helped in the past.
GTLS is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2018, 08:30 AM   #18
Astonish
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 94
Reputation: 0
Default Re: NPC wont connect

I am not using the default npc came with samp using anacks flight system...
Astonish is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2018, 03:35 PM   #19
Sew_Sumi
Godfather
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,001
Reputation: 494
Default Re: NPC wont connect

It'll be the same if you've never had them playback. It's likely something has changed since that was published and the NPCs are now no longer working as they were at that time.
Sew_Sumi is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NPC wont connect MayaEU Scripting Help 4 26/07/2016 10:34 AM
SA-MP wont Connect! yonis311 Client Support 14 25/05/2012 05:23 PM
npc's wont connect mysteryboyee Server Support 0 03/02/2012 06:32 PM
NPC's Wont even Connect Matthew_Johnston Server Support 5 21/01/2011 08:06 AM
NPC wont connect in RC-5? International Help Archive 7 13/09/2009 08:36 PM


All times are GMT. The time now is 12:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.