SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/04/2010, 01:01 AM   #1
Carnage_xiKoNx
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Reputation: 0
Default Last Resort (Yes, I DID SEARCH FIRST.)

Hello there. I'm asking for your help, and readying my flame shield. I've tried almost everything I can think of to get my server online, and I'm pretty sure it's still not working.
I'm trying to get a server up and running on 0.3.

Here's my port forwarding, which according to Portforwarding.com is exactly the way it's supposed to be.
I've USED port checker, and the Typefish Toolbox thingy to check to see if my server was online.
Also, yes, my firewalls are allowing connections through. I'm on Windows Vista.

My progress:




If you wanna give it a try for me, it's
"7 1 . 2 1 5 . 5 9 . 3 3 : 7777"


Before you tell me to "OMG LERN 2 SERCH" or "LOOK ^ PORT FORWRDING" I've done both. Numerous times.
I've already read
http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=72147.0
http://forum.sa-mp.com/index.php/topic,48953.0.html and the Wiki, I've already BEEN to portforwarding.com and follwed all of their instructions, and this mf'er just doesn't wanna work.
If anyone knows a way to help me, please, do.
That doesn't involve flaming the hell out of me since I already did 99% of the most commonly suggested things.
Carnage_xiKoNx is offline   Reply With Quote
Old 07/04/2010, 01:08 AM   #2
Mikep.
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 468
Reputation: 0
Default Re: Last Resort (Yes, I DID SEARCH FIRST.)

Did you type 'ipconfig' in command prompt at any time?

Type it, then put the 'IP Address' from that in your port forwarding thingy.
Mikep. is offline   Reply With Quote
Old 07/04/2010, 01:10 AM   #3
Carnage_xiKoNx
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: Last Resort (Yes, I DID SEARCH FIRST.)

Quote:
Originally Posted by Mikep.
Did you type 'ipconfig' in command prompt at any time?

Type it, then put the 'IP Address' from that in your port forwarding thingy.
I've done it. Doesn't look like it on the picture cause I blacked it out, but that's been done.
Carnage_xiKoNx is offline   Reply With Quote
Old 07/04/2010, 01:12 AM   #4
Mikep.
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 468
Reputation: 0
Default Re: Last Resort (Yes, I DID SEARCH FIRST.)

You don't need to black it out, it's your internal IP address.

What router do you have?

(Going to bed - wont reply for a few hours)
Mikep. is offline   Reply With Quote
Old 07/04/2010, 01:13 AM   #5
Carnage_xiKoNx
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: Last Resort (Yes, I DID SEARCH FIRST.)

A Linksys WRT400N.
Carnage_xiKoNx is offline   Reply With Quote
Old 07/04/2010, 06:51 AM   #6
Joe Staff
High-roller
 
Joe Staff's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,796
Reputation: 375
Default Re: Last Resort (Yes, I DID SEARCH FIRST.)

Quote:
Originally Posted by Carnage_xiKoNx
A Linksys WRT400N.
Then set your computer to be the DMZ.


Try to make sure you don't have any firewalls on your computer.

Linksys was always easy for me to port forward, real straight forward browser.
__________________
Big bottom girls make this rockin' world go 'round.
Joe Staff is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] [FS]Mount Chilliad resort Freestyler Filterscripts 15 28/02/2011 08:32 AM
Why can't I use the search bar? Enzo_Ferrari_V12 Help Archive 4 02/11/2009 09:39 AM
I Cant Search!!! (Jeff) Everything and Nothing 1 18/10/2009 11:20 AM
[SEARCH] mrp Matthew_Murdoch Help Archive 1 06/09/2009 02:11 AM
search little help..please emch0o Help Archive 0 28/08/2009 06:01 PM


All times are GMT. The time now is 10:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.