SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Plugin Development

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/05/2009, 09:14 AM   #11
[LF]Sagat
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 20
Reputation: 0
Default Re: [REL] DNS Plugin

dns(host[], dest[])

should probly be

dns(const host[], dest[], length=sizeof dest)

rdns should be the same,
and host[256], doesnt need to be that big
[LF]Sagat is offline   Reply With Quote
Old 13/05/2009, 11:11 AM   #12
Slice
High-roller
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sweden
Posts: 1,899
Reputation: 1577
Default Re: [REL] DNS Plugin

Quote:
Originally Posted by [LF
Sagat ]
dns(host[], dest[])

should probly be

dns(const host[], dest[], length=sizeof dest)

rdns should be the same,
and host[256], doesnt need to be that big
The max lenght of a host is 255.. so.. yeah.
Slice is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2009, 04:41 AM   #13
Incognito
Huge Clucker
 
Join Date: May 2006
Posts: 449
Reputation: 487
Default Re: [REL] DNS Plugin v2

I have released the second version of this plugin.

The DNS and reverse DNS functions are now threaded, and two new callbacks have been added: OnDNS and OnReverseDNS. Additionally, the stock function GetPlayerHost is now simply a wrapper for the native function rdns.

If anyone is currently using this plugin, I highly recommend downloading the newest version for the reasons that Kye stated above.
Incognito is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2009, 10:25 AM   #14
Joske_Vermeulen
Big Clucker
 
Joske_Vermeulen's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 145
Reputation: 6
Default Re: [REL] DNS Plugin

Quote:
Originally Posted by Incognito
I fixed a small bug that was causing a runtime error in Windows. Please re-download.

Quote:
Originally Posted by =Contador=
is it possible to make it work with filterscripts? my IRC script won't connect to IRC anymore when using one of those functions
Please be more specific. Which plugin are you using to connect to IRC?
Jacobs IRC plugin
When using any function in the IRC script, this will make the script to fail. (not when only including the include) [windows xp, didn't test on my linux server yet]
Joske_Vermeulen is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2009, 11:00 AM   #15
Incognito
Huge Clucker
 
Join Date: May 2006
Posts: 449
Reputation: 487
Default Re: [REL] DNS Plugin v2

I am afraid that I can't replicate that. The newest version of my plugin appears to work fine with Jacob's IRC plugin. There is probably some other conflicting element in your setup.
Incognito is offline   Reply With Quote
Old 17/05/2009, 12:16 PM   #16
Slice
High-roller
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sweden
Posts: 1,899
Reputation: 1577
Default Re: [REL] DNS Plugin v2

Great job. :)
Slice is offline   Reply With Quote
Old 20/05/2009, 11:56 AM   #17
Joske_Vermeulen
Big Clucker
 
Joske_Vermeulen's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 145
Reputation: 6
Default Re: [REL] DNS Plugin v2

Quote:
Originally Posted by Incognito
I am afraid that I can't replicate that. The newest version of my plugin appears to work fine with Jacob's IRC plugin. There is probably some other conflicting element in your setup.
did you test it with linux AND windows?
Joske_Vermeulen is offline   Reply With Quote
Old 20/05/2009, 10:49 PM   #18
Incognito
Huge Clucker
 
Join Date: May 2006
Posts: 449
Reputation: 487
Default Re: [REL] DNS Plugin v2

Yes, I have. Try removing everything but the DNS and IRC plugins (filterscripts and custom gamemodes included, with the exception of the filterscript you are using to connect to IRC).

What exactly do you mean when you say that using this plugin makes the script "fail," by the way? The server crashes? The IRC socket closes or stops responding? Show me how you are using my natives and callbacks.
Incognito is offline   Reply With Quote
Old 21/05/2009, 09:08 AM   #19
Joske_Vermeulen
Big Clucker
 
Joske_Vermeulen's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 145
Reputation: 6
Default Re: [REL] DNS Plugin v2

everything works fine when I put it in it's old state without DNS,
all I do is #include the include and use GetPlayerHost & rdns in the !host command

it just won't connect to IRC each time I try to use the DNS plugin & include

are you using the a_sampdb include somewhere in the plugin or something? using functions in filterscripts will make them fail

EDIT: when I try to use it in a gamemode it says Run time error 19: "File or function is not found" and the IRC fs does connect (without dns in fs) and yes, dns.dll is added in server config
Joske_Vermeulen is offline   Reply With Quote
Old 21/05/2009, 06:47 PM   #20
Incognito
Huge Clucker
 
Join Date: May 2006
Posts: 449
Reputation: 487
Default Re: [REL] DNS Plugin v2

Did the plugin load successfully? You should see "DNS Plugin by Incognito loaded" in the console output when the server starts. If not, check that dns.dll is in your plugins directory. Also, make sure that you have the newest version of the .NET Framework installed.
Incognito is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Very good plugin suggestion (for scripters) and easy to make for the Plugin Developers! Xentiarox Plugin Development 5 29/07/2012 11:48 PM
[help][plugin] Can't load mysql plugin mariomako Help Archive 8 16/07/2011 03:37 PM
mysql plugin. loading plugin failed ikkentim Help Archive 2 10/02/2011 03:32 PM


All times are GMT. The time now is 05:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.