SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Romānă/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/02/2017, 12:28 PM   #1
qRazor
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 75
Reputation: 0
Default Problema /vipname

Salut, am incercat sa fac ca /vipname sa se salveze in db si am reusit, dar vreau cand playeru se logheaza pe server si isi spawneaza masina sa ii puna textul de pe /vipname care s-a salvat in db.

Este de la OnVehicleSpawn(vehicleid)?
qRazor is offline   Reply With Quote
Old 10/02/2017, 02:17 PM   #2
qRazor
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 75
Reputation: 0
Default Re: Problema /vipname

Am reusit insa am o problema, cand dau relog si spawnez masina se pune textul de la /vipname pe masina insa daca dau restart la server si spawnez masina nu mai am textul pe masina.
qRazor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema comanda /vipname GabiXx Romānă/Romanian 0 06/02/2017 07:28 PM
Car vipname bug YouHack Scripting Help 21 10/01/2017 09:52 PM
[Problema] Problema con JunkBuster v11 Banea a Armados H@hn Espańol/Spanish 18 14/10/2012 10:38 PM
[Problema]Que problema tiene este sistema de adm Drako1407 Espańol/Spanish 6 21/08/2011 04:40 PM
[PROBLEMA] UN AMIGO MIO TIENE UN PROBLEMA AL ENTRAR AL SAMP ... venezuela sa-mp Espańol/Spanish 5 27/12/2009 08:01 PM


All times are GMT. The time now is 12:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.