SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Română/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23/04/2010, 05:24 PM   #1
chas13
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Reputation: 1
Default Cum sa faci gates si cum sa adaugi masini la o factiune?

Buna ziua!

Cum as putea adauga niste gates la ng,fbi care sa se deschida cu alt...

Si

Cum as putea sa pun niste masini la o factiune anume ... stiti voi la gf de exemplu la yakuza as vrea sa adaug un sultan si 2 nrg..
chas13 is offline   Reply With Quote
Old 09/06/2010, 04:21 PM   #2
Freakzz
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 137
Reputation: 0
Default [help]wanted

Cum pot face pe un gf edit sa ramana wanted'u cand iese un player? adica sa ii ramana wanted'u care il avea daca iese din joc, cand intra sa ii se puna automat wanted'u....
__________________
Quote:
Originally Posted by WrathOfGenesis View Post
Quote:
Originally Posted by DokerJr View Post
Sorry for my fucking english ! I am roumanian
excuse your french, too... lol
Freakzz is offline   Reply With Quote
Old 14/06/2010, 02:17 PM   #3
Pawno_Scripter
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 141
Reputation: 0
Default PROBLEMA LARP

Salut am cautat peste tot pe google pe forum dar nimic

Code:
 /exit
are bug dupa ce cumpar o casa

cum fac sa repar bugul?
Pawno_Scripter is offline   Reply With Quote
Old 15/06/2010, 12:19 AM   #4
Pawno_Scripter
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 141
Reputation: 0
Default Re: PROBLEMA LARP

Nici unu
Pawno_Scripter is offline   Reply With Quote
Old 15/06/2010, 05:47 PM   #5
Freakzz
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 137
Reputation: 0
Default Re: PROBLEMA LARP

1. citeste regulamentul forum'ului inainte de a posta
( http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=132507.0 )

2. daca nimeni nu raspunde inseamna ca nimeni nu stie... crede'ma, daca stia cineva te ajuta

3. din cate stiu eu LARP nu are bug'uri.. decat daca nu ai sters tu ceva din el
__________________
Quote:
Originally Posted by WrathOfGenesis View Post
Quote:
Originally Posted by DokerJr View Post
Sorry for my fucking english ! I am roumanian
excuse your french, too... lol
Freakzz is offline   Reply With Quote
Old 16/06/2010, 11:39 PM   #6
Pawno_Scripter
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 141
Reputation: 0
Default Re: PROBLEMA LARP

Quote:
Originally Posted by freakzz
1. citeste regulamentul forum'ului inainte de a posta
( http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=132507.0 )

2. daca nimeni nu raspunde inseamna ca nimeni nu stie... crede'ma, daca stia cineva te ajuta

3. din cate stiu eu LARP nu are bug'uri.. decat daca nu ai sters tu ceva din el
la mine are doar daca tu folosesti versionea 0.2x nu are buguri daca folosesti 0.3a are (
Pawno_Scripter is offline   Reply With Quote
Old 21/10/2010, 05:06 PM   #7
taifunx3
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 24
Reputation: 0
Default Problema la Gm RP

am si eu o probl.. am luat de pe samp.com gm-ul BLod'z RolePLay si nu am facut nimic decat sa scot junkbusterul..
lam scos si totul a mers perfect.. a2a zi am modificat nuemel la srv si cateva comenzi etc.. si mia dat compile fara nicio eroare .. si nu porneste serverul am verificat totul si fs si tot si am verificat log file.. si totdegeabA imi puteti spune ce este?
taifunx3 is offline   Reply With Quote
Old 23/10/2010, 01:49 AM   #8
Freakzz
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 137
Reputation: 0
Default Re: Problema la Gm RP

Blod'z asta e un gf edit (eRolePlay edit) facut de un roman trist... iti recomand godfather original sau un gm de roleplay bun sau, desigur, sa-ti faci un gm ...
Freakzz is offline   Reply With Quote
Old 24/10/2010, 01:14 PM   #9
[NoV]LaZ
High-roller
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,474
Reputation: 87
Default Probleme cu gamemode-ul "The Godfather", si altele

Postati aici daca aveti probleme cu acest gamemode, sau oricare altul.
[NoV]LaZ is offline   Reply With Quote
Old 26/10/2010, 06:43 PM   #10
gabriel19
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 40
Reputation: 0
Default Re: Probleme cu gamemode-ul "The Godfather", si altele

Am si eu o problema cum scot aceste bari si porti ?
http://img.b-zone.ro/images/06275157988314096799.png

http://img.b-zone.ro/images/45367268860925399528.png
gabriel19 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[duv] COmo criar um chat "vip" pra godfather? xolp25 Português/Portuguese 10 07/09/2013 12:21 AM
xMovie Entertainment (3 vids): "Like a boss" "The rapist" "Jizz in my pants" xMovie Screenshots and Videos 11 27/03/2012 12:10 PM
Hmm i have a COLOR_"Color" Probleme ._. MrEnd Help Archive 8 24/05/2010 11:49 AM
Admin script requires "ReturnUser", "strtok" and "IsNumeric" Rubennnnn Help Archive 1 02/12/2009 06:08 PM
"Bots", "AI", "NPCs"... Computer-controlled pedestrians and traffic! ssflsnoob General 2 23/11/2008 06:06 PM


All times are GMT. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.