SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01/04/2017, 01:31 AM   #1
Slava[LSW]
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2010
Location: Russia, Vladivostok
Posts: 99
Reputation: 4
Default Bug with camera, which attached to object.

Hello.
I found a bug with camera, which attached to object:
While camera is attached to object, GTA throws me to "Loading" bug.
BUT! To see it, the server (Server, not gamemode) should not be restarted within 14+ days.

Video: click

Script for testing: click

Last edited by Slava[LSW]; 01/04/2017 at 04:41 AM.
Slava[LSW] is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stop Flashing Object Attached Camera! Killa[DGZ] Scripting Help 2 31/01/2017 11:33 PM
[Include] Attached Object Ex - Temporary Attached Objects, Sniper Zoom fix, and more Corekt Includes 12 16/01/2016 11:13 AM
Camera attached to object - windows/linux server KubiPL Bug Reports 0 13/11/2014 08:11 AM
Attached camera cnoopers Scripting Help 4 10/07/2014 10:45 PM
how to save the size of attached object after player edit attached object Chrisli520 Scripting Help 1 18/10/2013 10:12 PM


All times are GMT. The time now is 11:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.