SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06/06/2015, 05:06 PM   #1
FrankLucretti
Banned
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 116
Reputation: 21
Default Can i host my server on my iPage host?

Can i host my server on my iPage host?
FrankLucretti is offline   Reply With Quote
Old 06/06/2015, 05:27 PM   #2
SimplyFragHosting
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 92
Reputation: 15
Default Re: Can i host my server on my iPage host?

Hello,

Website hosting can't run a samp server.

You can however setup a DNS (if they offer this) e.g. samp.yourdomain.com
SimplyFragHosting is offline   Reply With Quote
Old 06/06/2015, 05:28 PM   #3
Michael B
High-roller
 
Michael B's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Romania
Posts: 1,191
Reputation: 127
Default Re: Can i host my server on my iPage host?

IPage has as purpose hosting websites, not game servers. You can host your server's website, but not your server's client.
__________________
Michael B is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Works fine on local host,doesnt work with the host(vortex) I3Psychedelic Server Support 7 19/05/2014 02:04 PM
[Off] Qual A Deferença Entre Host Linux E Host Windows ? yNexus Português/Portuguese 24 12/11/2013 01:25 PM
Unknow Gamemode - Server don't start on host (volt-host) Ricop522 Server Support 14 03/11/2012 06:16 AM
need a host! can be home-host need actually a host service for money! manunited1878 Everything and Nothing 1 16/04/2010 07:14 PM


All times are GMT. The time now is 04:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.