SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23/07/2015, 07:25 AM   #11
Crayder
High-roller
 
Crayder's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Flames of Hell
Posts: 3,870
Reputation: 560
Default Re: Flymode.

Quote:
Originally Posted by SPAWN_METAL View Post
I will upload hooked GetTickCount for testing
Computer uptime and server uptime are completely different things. The SA-MP GetTickCount function is for server uptime. That means it is only a few thousand when I get in the server. That's not the problem.
__________________
Those who deserve reputation, do not need to beg for it.
Also, don't expect the help you need when offering reputation, you'll just be attracting Rep Hunters.
Join SA-MP Discord!
Crayder is offline   Reply With Quote
Old 23/07/2015, 07:38 AM   #12
SPAWN_METAL
Gangsta
 
SPAWN_METAL's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 502
Reputation: 41
Default Re: Flymode.

I have no idea what really happen

may be it's another bug

I thing server send to client tick parameter
__________________
Owner of Absolute Play and SAMP Addon
SPAWN_METAL is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2015, 09:17 AM   #13
Banana_Ghost
Huge Clucker
 
Banana_Ghost's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: United States
Posts: 262
Reputation: 42
Default Re: Flymode.

I can confirm this (happens on a Windows box) after a few days of the actual host uptime. A reboot generally fixes the problem. This didn't start happening until SA-MP 0.3.7.
Banana_Ghost is offline   Reply With Quote
Old 26/07/2015, 05:45 AM   #14
SPAWN_METAL
Gangsta
 
SPAWN_METAL's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 502
Reputation: 41
Default Re: Flymode.

www.gta-samp.ru/files/GetTickCountTest.rar

GetTickCountTest.so - plugin for R2-1, only for linux, hook of GetTickCount and set it to 1073721000 (max_int/2) at start
GetTickCountTest - source of plugin

test.pwn - /test for AttachCameraToObject, timer print every second GetTickCount to chat, 20 second after gamemode start camera will glitch

camera will glitch after 20 seconds if you close server before GetTickCount will increase to max_int/2
__________________
Owner of Absolute Play and SAMP Addon
SPAWN_METAL is offline   Reply With Quote
Old 27/07/2015, 03:46 AM   #15
Onfroi
High-roller
 
Onfroi's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Dallas, Texas
Posts: 1,673
Reputation: 213
Default Re: Flymode.

Was the filterscript updated? Because the older version of flymode works fine for me on R2.
__________________


Onfroi is offline   Reply With Quote
Old 27/07/2015, 04:13 AM   #16
Crayder
High-roller
 
Crayder's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Flames of Hell
Posts: 3,870
Reputation: 560
Default Re: Flymode.

Quote:
Originally Posted by Onfroi View Post
Was the filterscript updated? Because the older version of flymode works fine for me on R2.
It doesn't need updated, same natives.
__________________
Those who deserve reputation, do not need to beg for it.
Also, don't expect the help you need when offering reputation, you'll just be attracting Rep Hunters.
Join SA-MP Discord!
Crayder is offline   Reply With Quote
Old 16/08/2015, 07:10 PM   #17
SPAWN_METAL
Gangsta
 
SPAWN_METAL's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 502
Reputation: 41
Default Re: Flymode.

bump

http://forum.sa-mp.com/showpost.php?...5&postcount=14
__________________
Owner of Absolute Play and SAMP Addon
SPAWN_METAL is offline   Reply With Quote
Old 16/08/2015, 08:58 PM   #18
Crayder
High-roller
 
Crayder's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Flames of Hell
Posts: 3,870
Reputation: 560
Default Re: Flymode.

Quote:
Originally Posted by SPAWN_METAL View Post
That has nothing to do with what's happening to me. The problem is occurring way before the tickcount overflows.


This is more of a client support worthy topic, it only happens on my desktop.
__________________
Those who deserve reputation, do not need to beg for it.
Also, don't expect the help you need when offering reputation, you'll just be attracting Rep Hunters.
Join SA-MP Discord!
Crayder is offline   Reply With Quote
Old 05/09/2015, 11:58 PM   #19
Crayder
High-roller
 
Crayder's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Flames of Hell
Posts: 3,870
Reputation: 560
Default Re: Flymode.

Ok, it's definitely not time related. On my old laptop (now my primary laptop now that I have upgraded it) this is occurring and I have just turned it on...
__________________
Those who deserve reputation, do not need to beg for it.
Also, don't expect the help you need when offering reputation, you'll just be attracting Rep Hunters.
Join SA-MP Discord!
Crayder is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2015, 06:31 PM   #20
SPAWN_METAL
Gangsta
 
SPAWN_METAL's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 502
Reputation: 41
Default Re: Flymode.

Quote:
Originally Posted by Crayder View Post
That has nothing to do with what's happening to me. The problem is occurring way before the tickcount overflows.


This is more of a client support worthy topic, it only happens on my desktop.
Can you try test with GetTickCount hook?
__________________
Owner of Absolute Play and SAMP Addon
SPAWN_METAL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FlyMode Baltazar Scripting Help 4 20/11/2013 09:21 AM
flymode in server package leong124 Scripting Help 8 17/02/2013 08:43 AM
[AYUDA]Bug Flymode SA-MP TEAM NeuZz Español/Spanish 11 15/11/2012 08:38 PM


All times are GMT. The time now is 03:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.