SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/11/2009, 04:39 PM   #1
Light554
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2008
Location: Hungary - Zalaegerszeg
Posts: 33
Reputation: 0
Default Magyar szerverek

Magyar szerverek

Itt reklámozhatja bárki nyugodtan a saját szerverét.
  • Minden szervert csak egyszer szabad reklámozni
  • Egy rövid bemutató szöveg a szerverről
  • Máshonnan a reklámozás ki lesz törülve!
Light554 is offline  
Old 10/11/2009, 04:47 PM   #2
Gergo1352
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 181
Reputation: 0
Default Re: Magyar Szerverek

Név: [HUN] West Role Play - SA:MP 0.3a R3 || pwd by Clans.hu
IP cím: 80.249.173.122:7777
Játékmód: WRP_Mode v0.3
Helyszín: Los Santos
Weboldal: www.wrp.try.hu

A szerveren futó szrkiptről:
Saját RP szerverem, elég sokat töltöttünk a fejlesztéssel, sajnos a szkriptelésbe utólag kapcsolódtam be, ezért kitartottunk a GF alap mellett, de szerintem a bugok majdnem teljesen javítva lettek és számos új funkciót vezettünk be, ezért is közel 50.000 soros a mode.

Játékosokról:
A játékosok száma igaz nincs az egekben, bár nem szeretnénk annyi játékost, mint más magyar RP szervereken, (60+) mert nagyon nehéz ennyi emberre figyelni, sajnos ez legtöbbször az RP rovására megy. Inkább próbálunk 20-30 emberrel egy RP-s közösséget kialakítani, ami szerintem többé-kevésbé sikerült is.


Akinek a leírásból megtetszett a szerver, azt szívesen látjuk fent, de kérlek titeket, hogy előtte olvassátok el a honlapon a szabályzatot és a leírásokat, így rengeteg felesleges kérdést és félreértést meg lehet spórolni.
Gergo1352 is offline  
Old 21/11/2009, 12:58 PM   #3
[HpT]KiLL][3][R
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Magyar szerverek

Név: [HUN]Littletown RPG v0.9 @skyhosting.hu
IP Cím:80.249.173.230:2223
Játékmód: Little Town RP v0.9
Oldal: littletownrpg.atw.hu

A játékmódról:
A játékmód saját készítésű, ezért is különbözik a KeresztApa módtól. A mód nagyon hosszú(nem tudom mennyi, mert nem én vagyok a főadmin). Vannak benne még bugok(rosszul írtuk meg), de nagyon jó módunk van. A módot Horváth_Péter(GaNg) és Jex írja.

Munkák:
Vezetős munkák: Rendőr, Mentő, Rádiós, Taxitársaság
Sima munkák: Hentes, Szerelő, Pizzás és nemsokára Postás

Szabályzat
Üdvözöllek itt a LittleTown RPG(Kis Város )szerverén. Ez egy kis faluban játszódó RolePlay szerver.
Azoknak röviden akik nemtudják mi az a RolePlay, azt jelenti szerepjáték, vagyis mindent úgy teszel, cselekszel mint a való életben. Tehát vannak bizonyos dolgok amiket be kell tartani, és ha ezeket nem tartjuk be, számolnunk kell adminnal, és a börtönnel, rosszabb esetben a bannal (végleges kitiltással).
Nos Akkor a főbb szabályok amiket be kell tartani:

Ezen a szerveren nincs DM ( DeathMatch ) Folytonos öldöklés

Ezen a szerveren nincs RK ( RevengeKill ) Halál után visszamenni és bosszút állni

Ezen a szerveren nincs SK ( SpawnKill ) A Spawnhelyén mindig megölni a Playereket

Ezen a szerveren nincs DB ( DriveBy ) Kocsival ráálni valakire és úgy megöli, vagy folytonosan elcsapkodni

Ezen a szerveren nincs MG ( MetaGame ) Szerepen kívüli adat felhasználása szerepben

Ezen a szerveren nincs PG ( PowerGame ) OLyat teszel amire a való életben nem lennél képes

Mindenekfelett tiszteld az admint!!


Mint az életben itt is vannak mukák, de itt 2 féle van, úgyértem 2 csport szerint vannak elosztva.
Vannak a Leaderes (főnökös), és vannak a sima alapmunkák.
Nos akkor kezdjük is az alapmunkákkal:

Pizzás: Gondolom ezen nem kell sokat magyarázkodnom A Pizzázónál [>>ITT<<] felveszed a pizzás melót. Majd kimész, ráülsz egy pizzásmotorra, és kapni fogod a hívásokat hogy ide vigyél pizzát, odavigyél pizzát. A Pizza kivitelére 30mp áll rendelkezésedre, utána kihül a pizza és elúszott a 20$ és az 1 XP amit kaptál volna érte... De ennek fejében még neked is kell kifizetni azt a 20$-t.

Disznóvágó(hentes): Először is felveszed a munkát [>>ITT<<], majd elmész [>>IDE<<] és ott az lesz a feladatod hogy elkezded kergetni azt a disznót (Dinsznónak kinéző tárgyat ). Közben persze az ütés gombot kell nyomogatnod. Majd ha megfogtad láncfűrésszel levágod és igyekszel vissza oda ahol felvetted a munkát. Ha későn érsz vissza a hús megromlik és nem kapsz semmit...

Autószerelő: Ez a munka az autók javításáról szól. Neked lesz az a dolgod hogyha valaki szerelőt hív te megjavítsd a kocsiját. És ha éppen találsz egy rosszul parkoló kocsit te elvontasd. A munkát [>>ITT<<] tudod felvenni.

Földműves: A földműves munkát [>>ITT<<] tudod felvenni. A fő feladatod: kapsz egy kombájnt és azzal kell menned a földeken bele a CP-be, ha megvan kapsz 50$-t és 3XP-t. Kezdőknek megéri!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most pedig jönnek a leaderes munkák:

Rendőrség: Gondolom ismeritek a rendőrséget. Itt találjátok meg L.T.P.D.-t. Figyelni kell az utcákon mivel sok a bűnöző, főleg a kreszt nem ismerő. Lényege a munkának hogy elkapd a bűnözőket és lecsukd őket, de ha ide akarsz bekerülni RP-snek kell lenned, mivel ide nehéz bekerülni. Ide a rendőrfőnök tud csak felvenni, nem olyan hogy odamész valahova és /elfogad. Ha a rendőrfőnök nem vesz fel akkor így jártál, később újrapróbálkozol. A lényeg hpgy ide a leader vesz fel!! Ha itt akarsz leader lenni akkor viszont admint keress. Ő tud csak betenni leadernek.

Mentősök: A mentősök feladata hogy segítsenek LittleTown polgárainak. Ha valaki éppen elájul, vagy csak rosszul lesz, az ő feladatuk hogy segítsenek rajtuk. Itt úgyszintén az érvényes mint a rendőrségnél, ide is csak a leader vehet fel. Ha valaki mentőt hív azt te látni fogod a térképen, egy CP jelzi. A gyógyításért XP-t és pénzt kapsz.
A mentőállomást [>>ITT<<] találod meg.

Bandák/szervezetek: Gondolom érthető ezeknek a dolga Mennek, bűnöznek, embereket rabolnak, narkóznak és egyéb ilyen fincsiségek.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na akkor most pedig mindenki örömére következzék a vegyesbolt! A vegyesboltban sok minden kapható, a /vesz kilistáz mindent ami csak kapható ott. Természetesen én mindent leírok itt részletesen. A vegyesbolt [>>ITT<<] található meg.

Telefonkönyv - szerintem ez érthető
Kötél - Az emberek megkötözésére való, nem sziklamászásra
GPS - Ha van ilyened, akkor látod az utcák nevét ahol éppen jársz
Laptop - Ez a bankrablásokkor nagy segítség a bűnözőknek
Óra - Ez szintén érthető Látod az időt

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most pedig had mutassam be nektek a város fontosabb helyeit, leírással.

Városháza - Ez a város szákhelye. Ez a polgármester dolgozóirodája. Ha bejebb mész az előtérnél, a rendőrök letartóztathatnak engedély nélküli behatolás, avagy birtokháborítás miatt is. A Városházát [>>ITT<<] találod meg.

Fegyverbolt - Itt tudsz fegyvereket venni /fegyvervesz parancsal. A fegyvert persze nem DM-re kell használni!! A fegyverboltot [>>ITT<<] találod meg.

Benzinkút - Mielőtt teljesen kifogyna a kocsidból a benzin, és szerelőt kéne hívnod. Jobb ha ide bejössz, olcsón megy a benzin LittleTown-ban. /újratölt parancsal tudod megtankolni a kocsidat. A benzinkutat [>>ITT<<] találod meg.

Mentőállomás - Nincs különösebb jelentősége. A mentősök [>>ITT<<] pihennek meg egy-egy hívás között. Persze RP szempontjából igencsak fontos hely!

Banda HQ - Egyes bandának a gyülekező helye. Itt beszélek meg a nagyobb terveiket, esetleg itt Drogoznak, isznak egy jót... Ez a banda HQ [>>ITT<<] található meg.

Oktató HQ - Itt tudod letenni az autóra a vizsgát. Csak be kell menned és követned az utasításokat. a Vizsga összesen 500$-ba kerül!! Az Oktató HQ-t [>>ITT<<] találod meg.

Bank - Ide beteheted az összes pénzedet, itt tuti nem veszik el, ha KP-ban van akkor lehet hogy ellopják, de így tuti nem! És még kamatozik is óránként, nagyon megéri!! A bankparancsok odabent találhatóak az i-betűn. A bank [>>ITT<<] található meg.

Ruhabolt - Ezen a helyen tudsz ruhát váltani. A belépés 100$ de utána annyi ruhát próbálsz fel amennyit akarsz! De csak egy ruhával mehetsz ki Közvetlenül a Bank mellet található meg a Ruhabolt.

Autószalon - Itt tudsz autót vásárolni magadnak. A kocsik a minőségüktől, csoportok szerint drágulnak. Kocsit lvltől függetlenül vehetsz. Az autószalont [>>ITT<<] találod meg.

Autószerelő telep - Ezt a helyet a pizzázó mögött, [>>ITT<<] találod meg. A szerelők ide vontatják a helytlenül parkoló kocsikat, és persze itt vannak a szerszámaik, munkakocsijaik is.

Kocsma - Ide járnak az alkoholista emberek. No meg azok akik egy kis kalandra várnak! És egy kis plusz $-ra. Hiszen itt érhetők el még + küldetések is amikért pénzt és XP-t kapunk! A kocsmát [>>ITT<<] találod meg.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A szintlépés.

Nos hogy hogyan is lehet szintet lépni ezen a szerveren? Máris mondom neketek! 2 alapvető dolog kell hogy használatba vehesd a /buylevel parancsot.
Először is kell hozzá bizonyos mennyiségű XP és Pénz. XP-t munkákkal szerezhetsz, és fizetéssel. Mivel mi itt igen tisztességesen játszunk, ezért nem mindig --:00-kor van fizetés, hanem ha lejátszottad az egész 1 órát. a /stats-ban tekintheted meg hogy mennyit játszottál eddig, és hogy mennyi kell az 1 órához. A fizetéskor pénzt és XP-t kapsz, no meg a kamat ami a bankba van pénzednek. Ha megvan a pénz, és az XP akkor veheted is az új levelt!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most pedig jöjjön az RP-s vezetés!

Parkolni gondolom nem kell hogy megtanítsalak, de azért a gyengébbek kedvéért megmutatom: Ha van parkoló , Ha nincs parkoló , Helytelen
Az útnak mindig a JOBB oldalán vezetünk nem pedig a BALON, kivétel az előzés.
Ezek voltak a Fontosabb RP-s vezetési szabályok!
[HpT]KiLL][3][R is offline  
Old 21/11/2009, 10:58 PM   #4
Magic_Man
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Magyar szerverek

-törölve-
Magic_Man is offline  
Old 03/12/2009, 05:48 PM   #5
Secur
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 7
Reputation: 0
Default Magyar szerverek

HostName: >[HUN]Hell Clan és PartyServer[HUN]< Sec-Host
Address: 195.184.30.95:7777
Players: X / 20
Ping: X
Mode: HUN-Hell-Mod
Map: San Andreas

A szerverről:
TGF-ON = Keressük a Driftelni és Stuntolni tudók, vágyó játékosokat!
A szerver Clan & Party Szerver is!

Ha valaki szeretne felvehet msn-re, mint mondtam clantagokat keresünk!!
Kérlek vegyél fel msn-re ha clantag akarsz lenni vagy van valami kérdésed!! MSN-em: [email protected]

A szerver még 0.2X-es verzióval működik!

Frissítve: By Secur
Secur is offline  
Old 08/12/2009, 03:22 PM   #6
godknightx
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 156
Reputation: 0
Default Re: Magyar szerverek

Név:
[HUN]See RPG

IP:
ip.seerpg.net:9999

Játékmód:
RolePlay - Szerepjáték (Azaz olyan, mint a valóság - Munkák, Üzletek, Házak, Bizniszek, stb.)

Szabályzat, ismertető, leírások a szerver honlapján, fórumán, illetve wikipédiáján található.

Mindenkit szeretettel várunk!

SeeRPG.net
godknightx is offline  
Old 30/12/2009, 09:46 PM   #7
MobbX
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: Magyar szerverek

LittleTown RPG v1.0

(Ez a szervermód nem GodFather, vagy LARP, vagy akármi átirat, ez egy teljesen saját mód, és a sorszáma majdnem megyegyezik a GodFatheréval, de csak sajnos majdnem (~18.000sor))

Egyéb Info:
Scripterek:
-Jex Alapegno(hivatalos)
-Horváth Péter(hivatalos)
-Jaco_Jackson(segéd)
Adminok:
Jex Alapegno = Főadmin / Tulaj (Szint:1000)

Horvath Peter = Főadmin / Tulaj (Szint:1000)

JohnPaul Keller = Főadmin (Szint:1000)

Bill Jokabro = Admin (Szint:502)

Patrik Gonzalez = Admin (Szint:450)

William Blake = Admin (Szint:200)

Billy White = Admin (Szint:100)

Jonas Alves = Admin (Szint:100)

Varga Gergo = Admin (Szint:100)

Jaco Jackson = Admin (Szint:30)

Deee Speler = Admin (Szint:30)

Tony Vince = Admin (Szint:10)

Peter Jeans = Admin (Szint:1)

Paul Mall = Admin (Szint:1)
Azért van ilyen sok admin, mert 10 playernél 3-man nem vagyunk elegek.Akkor 30playernél
Leaderes munkák:
-Rendőr - Kapd el LittleTown bűnözőit!
-Mentős - vizsgálj, gyógyíts: /vizsgál ID, utána bedobja a tünetet.Majd /gyógyít ID
-Taxis - Taxit hívni /taxi-val lehet, ekkor megjeleníti a taxisoknak a checkpointot ahol áll az illető..
-Rádiós - /r szöveg...nem kell elmagyaráznom sztem
"Hobbi" munkák:
-Autószerelő - /javít ID ár, /vontat, ennyi
-Pizzás - Bemész kajáldába, hátul van egy info pickup abba /elfogad.Kimész a robogóhoz, oda kell menned a pizzázó ablakához...felveszed a rendelést....és megjelenít egy másik checkpointot ami mindig máshol an.Ismét vissza az ablakhoz, és vissza valamelyik házhoz. Egy pizza ára 20$
-Postás: Vedd fel a csomagokat, és szállítsd el a megfelelő helyre
Betanulható munkák:
-Programozó - Programozni kell, had ne írjam le, nézzétek inkább meg
-Lakberendező - Tárgyakat tud letenni más házába
-Építész:
-Normál - Megadott helyre tud házat csinálni
-Speciális:Akárhova tud házat csinálni
Bandák:
-Cyclers
-BrotherHood
-Divizion(A.C.A.B.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Érdekességek:
-Jogosítvány rendszer:Bemész az iskolába(egy fehér kockaház ), ott van egy info pickup belemész, beírod /kresz, bedob egy ismertetőt, utánna be kell írni /kreszvizsga és kérdéseket tesz fel belőle.ha 5/5 akkor mentél át rajta. a pótvizsga 50$.Utána jön a rutinvizsga, egy pályán.Pótvizsga 50$.Utána jön a forgalmi vizsga ami a városban történik. Pótvizsga 50$.
-Disznóvágás : Van egy "Generátor" ami tök olyan mint egy disznó . Admin beírja /disznóvágás ID, és akkor elkezd szaladgálni a "disznó" , az ember meg sokszor elesik(anim)Számolja hány másodperce megy, ha végeztél akkor ad egy láncfűrész és le kell "szúrni" vele a disznót.Ekkor kapsz tapasztalatot ("XP"), és pénzt, és kiírja mindenkinek hogy Joska_PIsta elkapta a disznót 100 másodperc alatt.
-Autószalon; van egy pickup bele kell menni, kidob egy menüt: Terepjárók, Luxusautók, ...stb sok kategória azokon belül az összes autó.Kiválasztasz egyet bedob még egy menüt, a színmenüt.Kék.Piros,Fekete,Sárga, és "ID szerint", vagyis beírhatsz egy ID-t.Ha mindez kész, akkor be kell írni a kocsidnak a saját rendszámát.Nemsokára elkészül a kocsid, és abba csak Te és az adminok tudnak beszállni
-A kajáldában "Extrém" kaják xD: pl Ehető fogkrém, stb
-Kocsma-Be tudsz rúgni
-Diszkó: Be tudsz drogozni rúgni, tudsz táncolni
-Házak vétele, vagy akár bérlése
-A chatboxba nem írja ki a neved, csak az üzenetedet, kivéve ha /üdv -öt beírod, meg kell várnod amíg elfogadja az illető a bemutatkozást, /elfogad-al.!
-SMS-Hírdetés
-Dialógus regisztrációs rendszer
-Dialógus SMS
-A hívás és az SMS-t úgy kell csinálnod, hogy megnyomod a TABot, és rákattintazs kétszer a játékosra(persze ha van telefonkönyved!)
-Edzőterem:Különböző harcstílusok tanulása
-Az elején választhatsz történeteket
-Alapos szerverbemutató az elején
-Bank rendszer
-Bankrablás
-Bandatagnak kell lenned, és lehetsz:-Navigátor aki figyeli laptoppal a városi kamerákat(Minél meszebb vagy a városházától, annál "homályosab a kép)Lehetsz Vezető, és Tank!
-Ragoz a mód(pl Joska_Pistának fáj a feje)
-Két város
-Mind két városba külön polgármester van!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ebbe a módba, sok idő van beleölve!Ha akarjátok menjetek fel rá:

HostName: [HUN]Littletown RPG v1.0 @ skyhosting.hu
Address: 80.249.173.230:2223
Players: x / 30
Ping: x
Mode: Little Town RP v1.0
Map: Little Town
http://littletownrpg.info
MobbX is offline  
Old 31/12/2009, 02:20 PM   #8
_[HuN]_Epsilon_
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Location: Behind You!
Posts: 277
Reputation: 9
Default Re: Magyar szerverek

Szerver adatok:


HostName: [HUN]Left 4 Dead San Andreas[ENG]|szerverberles.hu
Address: 80.249.169.1:7778
Players: x / 20
Ping: x
Mode: L4D Zombies
Map: x


Nyitóbeszéd:

Sokakat elvarázsolt már az elterjed Left 4 Dead játék és lehetőséget láttam Szilorddal arra, hogy ehhez hasonlót alkossunk SA:MP-ba. Ez természetesen nem sikerült, hisz sem én sem pedig a kolléga nem próbálta még ki a neves játékot, viszont annyit biztosan mindenki tud róla, hogy zombik vannak benn. Ezeket a fertőzött személyeket azért megpróbáltuk elrepíteni különböző pályákon át hozzátok, hogy legyen mibe golyót ereszteni.

Mint, ahogy már említettem nem játszottunk -mi készítők- a játékkal ezért fantáziánkat alkalmaztuk a játékmód készítése során.

A játék indításához legalább 2 játékos szükséges, míg ez nincs meg az az egy játékos szabadon futkorászhat az éppen aktuális pályán. Amint megvan a két játékos a rendszer kiválaszt egy szerencsétlent és megfertőzi. Ő fogja terjeszteni a betegséget a többi játékosra át, azzal hogy felfalja vagy megöli őket. (Ötlet a Counter Strikeból)

A zombi: A zombi a játékosok számától függően kiszámolt életpontokkal indul és fegyvertelenül.

Képességek:

Harapás - A játékosok közelében könnyen megsebesítheti őket a jobb egérgomb nyomogatásával. Így saját életét is feltölti. Ha a játékos élete elfogy zombivá válik.

Füstölés
- Leguggolva a /mob parancsot alkalmazva füstöt képezhet egy adott, helyen a láthatóság csökkentése érdekében. A füstnek életponti hatása nincs. Ez a zombiknak egy pontba kerül. Az újabb füstölés felülírja a régit.

Sebző halál - Mikor a zombi meghal erősen megsebzi a közelében tartózkodó embereket is.

Végső mozdulat - Ez a lehetőség a zombiknak a kétségbeesését szimbolizálja, ugyanis ha a játékos beírja, hogy /kamikaze a karaktere beleüt egyet a földbe és hatalmas robbanás mellett elpatkol

Túlélők: A fertőzött csúfságok ellen 16 bátor túlélő harcol pályáról pályára 3 lőfegyverrel;
Country Rifle,AK47 és a zombik számától függően Combat Shotgun.

A játékos véletlenszerűen búj bele az alábbi 16 túlélő egyikébe:


Ashley
Phill
Gordon
Rick
Vicky
Matt
Harvey
Alice
Brian
Greg
Lilly
Zoey
Lui
Jim
Rom
Carther
Képességek:

Taposóakna elhelyezése - A túlélők pontjaikért taposóaknát helyezhetnek el amelyeket akár egy kis trükkel láthatatlanná is tehetnek. Ezek felrobbannak ha valaki rájuk lép.

Robbanó hordó - Szintén egy pontért elhelyezhetnek egy robbanó hordót amit szétlőve jobban megsebzik az áldozatot.

Ész - A két fent említett képességek kombinálásával zombipusztító csapdák hozhatóak létre.Ahogy fent olvasható, a játékosok nem választhatják ki, hogy mely karakterrel lövöldöznek, mivel a karakterválasztót egy nyelv választó helyettesíti ahol angol vagy magyar nyelvet választhatunk. Ez a játékbéli üzeneteket befolyásolja
Készülőben van egy "Dühöngő" party mód is, ahol a zombik nem játékosok lesznek és ott már lehetőség nyílik kedvenc karakter választására is.
A partymódot admin majd indíthatja el.

Készítők:


Epsilon


- Alap kiinduló játékmód megírása
- Ötletek
- Magyar verzió
- Angol fordítás
- 0.3 korszerűsítése újítások elvégzése
- 14 pálya kialakítása


Szilord


- Adminisztrációs felület létrehozása
- 3 megmaradt pálya hozzáadása
- Ötletek

Köszönet nekik:


Matyi10012:
A szerver szpnzorálásért.


Mike:
Ötleteiért és tesztszerver ideiglenes biztosításáért.


Rotary:
Ötleteiért és tesztszerver ideiglenes biztosításáért.

Végezetül pedig ittvan a régi 0.2x-es zombi játékmód videója, amit egy akkori játékos Joker készített. Azóta persze nagy vonalakban változott a játékmód, de hangulatteremtőnek megfelel

Left For Dead Zombie server


Szerk:

Így a második napon teli szerveren élvezhettük a 17 pályát

Epsilon
_[HuN]_Epsilon_ is offline  
Old 01/01/2010, 03:51 AM   #9
Danx
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 22
Reputation: 0
Thumbs up Re: Magyar szerverek

....

Last edited by Danx; 07/10/2011 at 02:24 PM. Reason: Frissítés
Danx is offline  
Old 06/01/2010, 05:57 PM   #10
milofiza
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: Magyar szerverek

Szerver Név: [HUN] Gang RPG

IP: Dinamikus DNS -> gangrpg.game-server.cc

Weboldal
: www.GANGRPG.ATW.hu

Játékmód: Gang RPG v1.0

Helyszín
: Los Santos (Később SF & LV is)

A Szerverről
:

Szerverünk még csak 2-3 hete fut ,de ez idő alatt folyamatosan a Fejlesztésére és a Lefordítására koncentráltunk ,és koncentrálunk is! Az RP jelentése ' Role Play ' ,azaz a Valós Életet akarjuk szimulálni. Ennek érdekében várjuk ötleteiteket a Fórum -> Ötletek Topicban ,hogy egyre élethűbb lehessen a játék. A Fórdításra visszatérve: A szövegek kb. 70%-a (ha nem több) már Magyar ,ilyen mértékű fordítást még egyetlen Magyar RP szerveren sem láttam.

!A Legújabb Frissítéseket mindig megtaláljátok a Főoldalon!

Reméljük benéztek ,és ha megtetszik a Szerver maradtok is
milofiza is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Magyar filterszkriptek és függvénykönyvtárak Light554 Archive 15 31/05/2011 05:36 PM
Magyar szerverek (USERDATA) [HUN]Gamestar Archive 3 01/09/2010 05:25 PM
Magyar Server petya1488 Archive 2 21/06/2010 06:56 AM
Magyar SA-MP forum ][MM][TuTTi][HU][ Archive 8 15/06/2010 06:10 PM
Magyar játékmódok Light554 Archive 0 10/11/2009 06:20 PM


All times are GMT. The time now is 07:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.