SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/12/2009, 05:42 PM   #1
GATOSSSSSSS
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Reputation: 0
Default well,guys how do i have full screen???

Well,guys by mistake(i dont know exactly what happened..)i haven't got full screen..so i cant play.I asked some friends but none of the advises helped me...plz heelppp meee....
GATOSSSSSSS is offline  
Old 30/12/2009, 05:59 PM   #2
Lajko1
Gangsta
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 994
Reputation: 8
Default Re: well,guys how do i have full screen???

at sa:mp ? or what u should tell us more ... but u should try to reinstall San Andreas
Lajko1 is offline  
Old 30/12/2009, 08:26 PM   #3
J.W.
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 131
Reputation: 0
Default Re: well,guys how do i have full screen???

press alt+enter IG?
J.W. is offline  
Old 30/12/2009, 08:55 PM   #4
Mike Garber
Banned
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 1,594
Reputation: 6
Default Re: well,guys how do i have full screen???

Hold ALT and press random keys. I don't remember wich key It was, It's not ALT+Enter...
Mike Garber is offline  
Old 30/12/2009, 09:03 PM   #5
J.W.
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 131
Reputation: 0
Default Re: well,guys how do i have full screen???

It IS alt + enter!.... At least on Vista
J.W. is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Full effects of R7 DiddyBop Server Support 28 08/07/2010 06:11 PM
After I click Connect, it Loads Full screen then Exits Pooned[DMH] Client Support 3 27/02/2009 11:23 PM
Full bot SPFoxy Server Support 4 07/12/2008 12:01 PM


All times are GMT. The time now is 02:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.