|
|
#1 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jan 2010
|
Čau všem CZ/SK členům fóra. Potřeboval bych poradit. Je hodně CZ/SK serverů, na kterých běží hlavně RolePlay módy. Tak mě napadlo udělat jiný mód.
Nejsem sice nejlepší pawner, ale myslím, že mám skušeností dost a tak mě napadlo udělat nějakej Team DeathMatch mód, nebo prostě jiný. Myslíte, že to má smysl? |
|
|
|
|
#2 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Apr 2009
|
chceš jednoducho preraziť - urob stunt mod + dm, pretože na cz/sk sa-mp scéne žiaden poriadny nieje..
|
|
|
|
|
#3 |
|
Huge Clucker
![]() ![]() ![]() Join Date: Mar 2008
|
Pokud bys prisel s nejakou jednoduchou, ale zaroven zabavnou myslenkou, tak si myslim, ze tu misto pro kvalitni TDM server bude.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Huge Clucker
![]() ![]() ![]() Join Date: Apr 2007
|
Problém je v tom, že u výběru teamu u TDM jsou lamky zvyklé vybrat to první, co mu nabídneš.
První věc, kterou tedy navrhuji je náhodné nabídnutí teamu při connectu a potom ať si vybere. |
|
|
|
|
#5 |
|
Huge Clucker
![]() ![]() ![]() Join Date: Mar 2008
|
No to uz jsi nekde ale o 5000 kroku dal :d Nejdriv je treba prijit s nejakym jednoduchym napadem. Udelat nekde omezenou oblast kde by se hralo (imho na moc velke mape nemuze byt TDM uplne zabavny) a vymyslet nejakej jednoduchej system pro TDM, aby to nebylo jen uplne obycejny TDM.
Ja sam jsem si pohraval s myslenkou udelat TDM na zpusob Battlefield 1942, protoze zabirani checkpointu by mohlo dodat obycejnemu TDM tu pravou rovinu. |
|
|
|
|
#6 |
|
Big Clucker
![]() ![]() Join Date: Jul 2009
|
to ja si uz nejakou dobu pohravam s apokalyptickym TDM a celkem se zadarilo...ale furt tam je par chyb...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jan 2010
|
Já právě moc nápadů nemám. Teď mě napadá něco, co je mimo TDM a to, že by se udspořádal třeba nějaká soutěž, kde by jsi musel někam dojet na kole, pak přesednout... a třeba mít potřebu si dát po nějaký námaze pití...
Ono kdyby byly nápady, tak by si třeba i ten RP vyplatitl, protože s dobrými nápadi můžou hráči přibívat. Škoda, že nejsou někde (hlavně v mé blízkosti) lekce jazyku PAWN
|
|
|
|
|
#8 |
|
Huge Clucker
![]() ![]() ![]() Join Date: Apr 2007
|
Tutoriály: wiki.sa-mp.com
NiCe : Takové věci je potřeba podchytit hned v základu, jinak na tom potom selhává celá koncepce modu. Musí to být velmi blbuvzdorné. |
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|