SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06/03/2010, 07:22 PM   #1
Anotniomontana
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 35
Reputation: 0
Default Help Launching the server

Hey my sever works Fine for me, but friends tells me that the server won't work...
my ip is : 93.172.213.187:7777 incase someone wants to check it..

anyway friends tell me the server always "retriving info"... i think the problem is with the port forwarding whic i set by the guide
from the guide you gave in "Frequently asked Questions".


Can someone Sugest how to fix my server and make it work :O ?
Anotniomontana is offline   Reply With Quote
Old 07/03/2010, 05:43 PM   #2
[MWR]Blood
High-roller
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,404
Reputation: 105
Default Re: Help Launching the server

You don't have Real IP, thats why only you can join your server.
__________________
[MWR]Blood is offline   Reply With Quote
Old 09/03/2010, 05:48 PM   #3
Beanz
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 20
Reputation: 0
Default Re: Help Launching the server

Havr you port forwarded correctly and used the port 7777?
Beanz is offline   Reply With Quote
Old 11/03/2010, 04:42 PM   #4
Anotniomontana
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 35
Reputation: 0
Default Re: Help Launching the server

No, I Can't port forward Beacuse My router Dosen't Suport Static IP system.
Anotniomontana is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[MY FRIEND] Server launching problem BoredTBH Client Support 5 08/06/2011 10:29 PM
Problem launching GTA [SkR]Nitro Client Support 5 28/03/2010 05:13 PM
Launching My Server (Isengard Rpg) Joel_SpagBog Server Support 12 09/11/2009 05:52 AM
need help launching multiplayer jrwolves78 Client Support 10 26/09/2009 01:53 PM
Help, Launching my server. Plugin isn't loading Castle Server Support 1 04/04/2009 06:39 PM


All times are GMT. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.