SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02/04/2010, 02:49 PM   #1
ibab
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 68
Reputation: 0
Default Serverin hostaaminen

Eli siis JAMACHilta saisin ilmaiseksi serverikoneen tuossa viikon päästä jossa on...
  • AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz
  • 4096 MB DDR2 RAM
  • 500 GB 7.200 RPM
  • 2000 GB Traffic p/m

Mietin vain että kuinka monta pelaajaa tuollainen serverikone mahdollisesti pyörittää?
Ja vaikka saisikin pyörimään, niin olisiko siinä loppujen lopulta järkeä?
Tarkoitus olisi että saisin lahjoituksia pelaajilta joilla sitten voin pistää rahaa JAMACHille.
En usko että JAMACH viitsii loppujen lopuksi kovin kauaa pyörittää serveriä minulle mikäli en voi koskaan maksaa siitä heille.
Tuo serveri kone on kuitenkin $91.99 USD/kk hintainen, eli noin 68.11€ kuukaudessa.

Eli kellään tietoa olisiko järkeä yrittää tällaista?

EDIT: Olisi myös hyvä tietää että jos on jokin tietty Gamemode joka on todella suosittu SA-MPissa jonka sitten mahdollisesti voin laittaa serverille.
ibab is offline  
Old 02/04/2010, 02:56 PM   #2
Winded
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 78
Reputation: 0
Default Re: Serverin hostaaminen

Quote:
Originally Posted by ibab
Eli siis JAMACHilta saisin ilmaiseksi serverikoneen tuossa viikon päästä jossa on...
  • AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz
  • 4096 MB DDR2 RAM
  • 500 GB 7.200 RPM
  • 2000 GB Traffic p/m

Mietin vain että kuinka monta pelaajaa tuollainen serverikone mahdollisesti pyörittää?
Ja vaikka saisikin pyörimään, niin olisiko siinä loppujen lopulta järkeä?
Tarkoitus olisi että saisin lahjoituksia pelaajilta joilla sitten voin pistää rahaa JAMACHille.
En usko että JAMACH viitsii loppujen lopuksi kovin kauaa pyörittää serveriä minulle mikäli en voi koskaan maksaa siitä heille.
Tuo serveri kone on kuitenkin $91.99 USD/kk hintainen, eli noin 68.11€ kuukaudessa.

Eli kellään tietoa olisiko järkeä yrittää tällaista?

EDIT: Olisi myös hyvä tietää että jos on jokin tietty Gamemode joka on todella suosittu SA-MPissa jonka sitten mahdollisesti voin laittaa serverille.
Noh melkei mikä vaan kone voi pyörittää servua, se on enemmän siitä netin nopeudesta kiinni, jos haluaa samaa laatua ku ne maksulliset hostit
Winded is offline  
Old 02/04/2010, 02:57 PM   #3
ibab
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 68
Reputation: 0
Default Re: Serverin hostaaminen

Quote:
Originally Posted by Winded
Quote:
Originally Posted by ibab
Eli siis JAMACHilta saisin ilmaiseksi serverikoneen tuossa viikon päästä jossa on...
  • AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz
  • 4096 MB DDR2 RAM
  • 500 GB 7.200 RPM
  • 2000 GB Traffic p/m

Mietin vain että kuinka monta pelaajaa tuollainen serverikone mahdollisesti pyörittää?
Ja vaikka saisikin pyörimään, niin olisiko siinä loppujen lopulta järkeä?
Tarkoitus olisi että saisin lahjoituksia pelaajilta joilla sitten voin pistää rahaa JAMACHille.
En usko että JAMACH viitsii loppujen lopuksi kovin kauaa pyörittää serveriä minulle mikäli en voi koskaan maksaa siitä heille.
Tuo serveri kone on kuitenkin $91.99 USD/kk hintainen, eli noin 68.11€ kuukaudessa.

Eli kellään tietoa olisiko järkeä yrittää tällaista?

EDIT: Olisi myös hyvä tietää että jos on jokin tietty Gamemode joka on todella suosittu SA-MPissa jonka sitten mahdollisesti voin laittaa serverille.
Noh melkei mikä vaan kone voi pyörittää servua, se on enemmän siitä netin nopeudesta kiinni, jos haluaa samaa laatua ku ne maksulliset hostit
Onhan se tietysti koneestakin kiinni. En ole niin varma netin nopeudesta, mutta mitä luultavammin se on aika hyvä.
ibab is offline  
Old 02/04/2010, 05:34 PM   #4
Winded
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 78
Reputation: 0
Default Re: Serverin hostaaminen

Quote:
Originally Posted by ibab
Quote:
Originally Posted by Winded
Quote:
Originally Posted by ibab
Eli siis JAMACHilta saisin ilmaiseksi serverikoneen tuossa viikon päästä jossa on...
  • AMD64 X2 4850E+ 2.5Ghz
  • 4096 MB DDR2 RAM
  • 500 GB 7.200 RPM
  • 2000 GB Traffic p/m

Mietin vain että kuinka monta pelaajaa tuollainen serverikone mahdollisesti pyörittää?
Ja vaikka saisikin pyörimään, niin olisiko siinä loppujen lopulta järkeä?
Tarkoitus olisi että saisin lahjoituksia pelaajilta joilla sitten voin pistää rahaa JAMACHille.
En usko että JAMACH viitsii loppujen lopuksi kovin kauaa pyörittää serveriä minulle mikäli en voi koskaan maksaa siitä heille.
Tuo serveri kone on kuitenkin $91.99 USD/kk hintainen, eli noin 68.11€ kuukaudessa.

Eli kellään tietoa olisiko järkeä yrittää tällaista?

EDIT: Olisi myös hyvä tietää että jos on jokin tietty Gamemode joka on todella suosittu SA-MPissa jonka sitten mahdollisesti voin laittaa serverille.
Noh melkei mikä vaan kone voi pyörittää servua, se on enemmän siitä netin nopeudesta kiinni, jos haluaa samaa laatua ku ne maksulliset hostit
Onhan se tietysti koneestakin kiinni. En ole niin varma netin nopeudesta, mutta mitä luultavammin se on aika hyvä.
Ainahan se on, mutta nykykoneet pystyy ihan helposti tällaisia pyörittää, eihän se vie paljoo ram muistiakaa, ja prosessorin käyttö on alhanen.
Netistä se on enemmän kiinni että kannattaa sitä katsoa tarkemmin
Winded is offline  
Old 02/04/2010, 05:49 PM   #5
Jakku
High-roller
 
Jakku's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Heinola, Finland
Posts: 2,043
Reputation: 143
Default Re: Serverin hostaaminen

Koneen tehoista viis, se yhteyden nopeus vaikuttaa siihen. Megasella on turha ruveta pyörittämään mitään enempää kuin 5 pelaajaa
__________________
In development. Follow our development blog
Jakku is offline  
Old 02/04/2010, 05:55 PM   #6
Winded
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 78
Reputation: 0
Default Re: Serverin hostaaminen

Jakku puhuu asiaa, mulla on ihan PASKA netti alle megan vaikka pitäs olla megan, ku liittymä on. Se on yks syy miks en tee omaa servua, ja sitte port forward. Mutta teen kuiteskin niitä filterscriptejä.
Winded is offline  
Old 02/04/2010, 06:11 PM   #7
ibab
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 68
Reputation: 0
Default Re: Serverin hostaaminen

Quote:
Originally Posted by Winded
Jakku puhuu asiaa, mulla on ihan PASKA netti alle megan vaikka pitäs olla megan, ku liittymä on. Se on yks syy miks en tee omaa servua, ja sitte port forward. Mutta teen kuiteskin niitä filterscriptejä.
Itelläni on 8mb netti josta tulee noin 7mb sillä nettitorni sijaitsee jossain kaukana.
Kuitenkaan en voi hostata omaa serveriä siitä syystä että en ole ainut joka käyttää nettiä, enkä myöskään viitsis pitää omaa konettani 24/7 auki.

Uskoisin että saan jonkin 100+ pelaajan servun tuolla koneella josta mainitsin ekassa postissa.
ibab is offline  
Old 02/04/2010, 06:56 PM   #8
SfPwns
Huge Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 407
Reputation: 0
Default Re: Serverin hostaaminen

Voitko näyttää tulokset www.speedtest.net 'istä? On aika helvetisti kiinni nopeudesta, niin ja toi Linux kannattaa olla jos hostaamaan rupee, ei vie niin paljon CPU:ta, on turvallisempi jne. kuin windows.
__________________
HostName: $::Optima Freeroam::$
Address: 85.76.202.245:7777
Mode: Drift/RP/Stunts/Freeroam/DM/Race
Map: San Andreas
SfPwns is offline  
Old 02/04/2010, 07:15 PM   #9
Jofi
Huge Clucker
 
Jofi's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 292
Reputation: 7
Default Re: Serverin hostaaminen

Kyllähä ne tehot jonki verran vaikuttaa jos jotai yli 100 pelaajan servua alkaa pyörittää. Mutta joo netin uppi kannattaa olla iha hyvä ( Eli siis miten paljon jakaa ulospäin, ei se paljon lataat sisään )
Jofi is offline  
Old 02/04/2010, 07:31 PM   #10
ibab
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 68
Reputation: 0
Default Re: Serverin hostaaminen

Quote:
Originally Posted by $fPwns™
Voitko näyttää tulokset www.speedtest.net 'istä? On aika helvetisti kiinni nopeudesta, niin ja toi Linux kannattaa olla jos hostaamaan rupee, ei vie niin paljon CPU:ta, on turvallisempi jne. kuin windows.
Mahdollisesti saan sen ensi viikoksi.
Jos olette nyt ymmärtäneet että tuo kone tulee pyörimään minun kotonani, niin ei.
Tämä yhtio nimeltään JAMACH tavallaan vuokraa serveri koneita.
En pysty testaamaan nopeutta nytten, mutta mahdollisesti ensi viikolla kun pääsen serverikoneeseen käsiksi.
Eli siis yhdistän serverikoneeseen etätyöpöytäyhteyden avulla.

Tottahan toki Linux on parempi ja turvallisempi, mutta tämä serverikone on Windows, enkä maksa siitä senttiäkään.
JAMACH maksaa koko lystin.
ibab is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serverin laittaminen online (portforwarding, kaikki mahd. ongelmat) Heebotus Archive 80 07/11/2011 02:17 PM


All times are GMT. The time now is 07:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.