SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Română/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/05/2010, 01:33 PM   #1
Jard3L
Little Clucker
 
Jard3L's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
Reputation: 0
Default Cum pun masini noi la showroom ??

Cum pun masini noi la showroom

nu imi merge mta .. ..si vreau as imi dati voi niste scripturi ... cu cateva vreo 20 masini noi la showroomul ala mare [ grotti ]
__________________

//------------------------------------------------//
HostName: NHD.CREW|Roleplay Server [0.3b]
Address: 188.212.107.169:7777
//------------------------------------------------//
Jard3L is offline   Reply With Quote
Old 01/05/2010, 01:56 PM   #2
mihaibr
Huge Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 307
Reputation: 0
Default Re: Cum pun masini noi la showroom ??

spawnezi masina pe care o vrei tu
te duci cu ia unde vrei tu sa fie si dai comanda /save numele masinii
de exeplu /save masina 1 sau /save bullet nu conteaza numele
te duci in folderul unde ai instalat san andreas si este un fisier numit savedposition.txt si acolo vei gasi masinile ca
AddStaticVehicle(blabla)
mihaibr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema cu dialogul de masini Alxxie Română/Romanian 3 08/04/2010 07:12 AM
FS Masini Personale! Freakzz Română/Romanian 1 28/03/2010 07:26 AM
Problema Masini/Obiecte eXplossive Română/Romanian 9 27/03/2010 03:22 AM
[Map] [MAP] Aircraft Showroom David1338 Maps 13 24/02/2010 11:02 PM


All times are GMT. The time now is 02:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.