SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Română/Romanian

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/06/2010, 04:41 PM   #1
hbk2310
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 23
Reputation: 0
Default Modificare Server Samp

Am luat un server dp site-ul "vostru" si am pus pe el si V-Admin cand vreau sa intru pe el imi cere sa ma inregistrez,iar orice as scrie(/v/car/tune etc) imi arata ca trb sa am minim lvl 3 ca admin Cum pot sa scot asta cu inregistrarea? si sa mearga comenzile si ptr cei care nu au admin.V-Admin lam luat ptr unele comenzi cum ar fi /givemoney /givehealt. Serverul meu nu le are incluse

Editot sa pun serverul pe site sa va uitati la el daca vreti O intrebare daca il scot pe ce il am si il pun pe asta http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=130010.0 si imi dau level 4 pot sa dau si kick/ban comenzile care st la level 3-2-1 stiu ca ar fi normal sa mearga
hbk2310 is offline  
Old 03/06/2010, 05:19 PM   #2
TheGuardianAngel
Gangsta
 
TheGuardianAngel's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Bucharest, Romania
Posts: 772
Reputation: 4
Default Re: Modificare Server Samp

you are to noob

sfat: nu te apuca sa iti faci server
sfat2: doar joaca-te pe alte servere chestia asta e prea complicata pentru tine, pentru unu care nici nu stie sa se exprime -.-
__________________
TheGuardianAngel is offline  
Old 03/06/2010, 05:20 PM   #3
hbk2310
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: Modificare Server Samp

Vai tu cum trb sa ma exprim? cu "ba" sau cum ca nu stiu?) Un moderator sa dea delete la topic nici nu stiu dc v'am intrebat Bye
hbk2310 is offline  
Old 03/06/2010, 05:48 PM   #4
[RO]Madalin2009
Big Clucker
 
Join Date: May 2008
Posts: 168
Reputation: 0
Default Re: Modificare Server Samp

Quote:
Originally Posted by The Guardian Angel™
you are to noob

sfat: nu te apuca sa iti faci server
sfat2: doar joaca-te pe alte servere chestia asta e prea complicata pentru tine, pentru unu care nici nu stie sa se exprime -.-
Sfat: Nu zi ca altcineva nu stie sa se exprime daca nici tu nu poti sa scrii o simpla propozitie corect
Sfat2: Incearca sa il ajuti.

Apropo, hbk, vezi daca scriptul are un fisier readme.txt in care ar putea fi detalii despre cum sa schimbi nivelul la care poate fi folosita o comanda.
[RO]Madalin2009 is offline  
Old 03/06/2010, 05:52 PM   #5
hbk2310
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: Modificare Server Samp

Nu il are
hbk2310 is offline  
Old 03/06/2010, 07:12 PM   #6
Zh3r0
Godfather
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5,597
Reputation: 381
Default Re: Modificare Server Samp

Quote:
Originally Posted by ɹ0zuılɐpɐɯ - Madalinz0r
Quote:
Originally Posted by The Guardian Angel™
you are to noob

sfat: nu te apuca sa iti faci server
sfat2: doar joaca-te pe alte servere chestia asta e prea complicata pentru tine, pentru unu care nici nu stie sa se exprime -.-
Sfat: Nu zi ca altcineva nu stie sa se exprime daca nici tu nu poti sa scrii o simpla propozitie corect
Sfat2: Incearca sa il ajuti.

Apropo, hbk, vezi daca scriptul are un fisier readme.txt in care ar putea fi detalii despre cum sa schimbi nivelul la care poate fi folosita o comanda.
Stim cu toti ca va arde pe nervi faptul ca statu va arde la salariu si faceti greva des, macar acasa in fata compului lasa-te de romana.

@hbk, Are un sistem de level, cand intri in joc dai intai 'rcon login <Parola>' (Parola RCON)o gasesti in server.cfg.
Dupaia dat /setlevel sau ce comanda de a da level are.Si te faci Admin level 5 ca sa ai voie la toate comenzile.
__________________
Zh3r0 is offline  
Old 04/06/2010, 04:05 PM   #7
[RO]Madalin2009
Big Clucker
 
Join Date: May 2008
Posts: 168
Reputation: 0
Default Re: Modificare Server Samp

Quote:
Originally Posted by PlayON
Quote:
Originally Posted by ɹ0zuılɐpɐɯ - Madalinz0r
Quote:
Originally Posted by The Guardian Angel™
you are to noob

sfat: nu te apuca sa iti faci server
sfat2: doar joaca-te pe alte servere chestia asta e prea complicata pentru tine, pentru unu care nici nu stie sa se exprime -.-
Sfat: Nu zi ca altcineva nu stie sa se exprime daca nici tu nu poti sa scrii o simpla propozitie corect
Sfat2: Incearca sa il ajuti.

Apropo, hbk, vezi daca scriptul are un fisier readme.txt in care ar putea fi detalii despre cum sa schimbi nivelul la care poate fi folosita o comanda.
Stim cu toti ca va arde pe nervi faptul ca statu va arde la salariu si faceti greva des, macar acasa in fata compului lasa-te de romana.

@hbk, Are un sistem de level, cand intri in joc dai intai 'rcon login <Parola>' (Parola RCON)o gasesti in server.cfg.
Dupaia dat /setlevel sau ce comanda de a da level are.Si te faci Admin level 5 ca sa ai voie la toate comenzile.
1. Nu sunt profesor.
2. Tu sincer nu stii sa citesti. Iti recomand sa mai "analizezi" din nou acest topic ca sa intelegi ce am vrut sa spun.
Apropo, nu toate sistemele folosesc lvl 5 ca maximum - unele folosesc lvl 2, altele lvl 3 iar unele lvl 10.
VAdmin are lvl 10 ca (virgula) cel mai mare lvl cu comenzi (chiar daca poti avea lvl-ul peste 10, nu mai primesti comenzi in plus la acele nivele)
[RO]Madalin2009 is offline  
Old 29/07/2010, 07:14 AM   #8
Alex_Ale
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Modificare Server Samp

Eu miam facut un server de SaMp si cand intru pe el nu sunt admin!Scrie /rcon login <parola> si tot nu merge nicio comanda!Ce trebe sa fac sa fiu admin pe serverul meu?
Alex_Ale is offline  
Old 29/07/2010, 07:16 AM   #9
Alex_Ale
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Modificare Server Samp

Eu miam facut un server de samp!Si cand intru pe el ma loghez dupaia scriu /rcon login <parola> si nu am nicio comanda de admin!DC? ori ce comanda de admin scriu scrie ca nu sunt autorizat pt a efectua comanda! pliz helpme!
Alex_Ale is offline  
Old 29/07/2010, 07:20 AM   #10
Alex_Ale
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Modificare Server Samp

Scz ca am scris de doua ori!
Alex_Ale is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Making samp server and getting it online and in server list Doom8890 Server Support 34 15/12/2012 02:45 PM
[HELP + PIC] samp-server.exe repeats the main text, cant connect to the server robin13 Server Support 2 27/01/2010 11:29 AM
Windows Server R4 Download Archive have trojan in samp-server.exe MarcSg General 42 21/01/2010 10:27 AM
Samp game crahes (All players on this server and on another server) CAMERON_BANFIELD Server Support 2 23/01/2009 06:04 PM
samp-server.exe crashed when trying to run samp-server.exe Independence Server Support 5 12/01/2009 08:21 AM


All times are GMT. The time now is 06:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.