SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 18/06/2010, 03:01 PM   #1
Terminator3
Big Clucker
 
Terminator3's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 148
Reputation: 18
Default Problem audio plugin

Otуż mam taki kod:
pawn Code:
public Audio_OnTransferFile(playerid, file[], current, total, result)
{
    if(current==total)
    {
        new sid=Audio_Play(playerid,2,false,true);
        Audio_SetVolume(playerid,sid,100);
        Audio_Set3DPosition(playerid,sid,953.082,2070.278,10.0,40.0);
    }
    return 1;
}

problem jest w tym że nieraz jest dźwięk dobrze w określonym polu a nieraz normalnie leci jak bym użył tylko Audio_Play ...
__________________
sorry for my bad English
Terminator3 is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Plugin] Audio Plugin Incognito Plugin Development 1350 09/10/2014 10:08 AM
[REL] ScriptPlayer 1.2 by Pghpunkid - Custom Audio Plugin/Filterscript Pghpunkid Filterscripts 32 26/10/2010 01:30 PM
Проблема с Audio Plugin от Incognito Xotab Русский/Russian 4 09/07/2010 09:58 AM
Radio ingame mit Audio Plugin GooMan Archive 3 09/07/2010 04:31 AM
Audio Plugin haering Archive 0 07/06/2010 07:09 PM


All times are GMT. The time now is 06:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.