SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/09/2010, 03:50 PM   #1
thegamenard
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 23
Reputation: 0
Question We were not able to ping your router...

Hello

I have forwarded port 7777 on TCP and UPD.
PFportchecker gives me this:



we were not able to ping your router

Your port is open! (TCP and UPD)

I have tried to shutdown my firewall but that did not work, does the router have a firewall?
I also tryed to disable my virus program (avast), did not work.

I cheked with SAMP Connection Checker v. 4.1 and it told me the server IS online but not in hosted or
internet list.

I have my server in my favorites list and I can join it.

I have one more computer in my room that connects with a USB modem...

I have been playing samp on it before.

when I try to connect to mcdsamp.ath.cx:7777 (My DNS dyndns.com) or my ip on www. whatsmyip . org

I add :7777 at the end ofc.

It does not work it just says The server did not respond

(The ping is very high too)

I have query and announce to 1 in my cfg file.

I have made my Internal IP adress static in TCP/IP...

I use portforward and portforward/ packet portforward on my router to forward 7777... and the PFportchecker
tells me the port 7777 is open.

So the problem is: we were not able to ping your router...

I am from Sweden and have a GATEWAY D-35 router.

I tryed portforward.com but my router was not there so I used a guide for a similair router...
and opened the port 7777...

what did I do wrong?

Please help me and thanks for all answers - Thegamenard
thegamenard is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 03:53 PM   #2
rooney12
Huge Clucker
 
Join Date: May 2009
Location: Norway
Posts: 439
Reputation: 22
Default Re: We were not able to ping your router...

Its Online.. "Viktor Learning To Script!" Slots 3
rooney12 is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 04:04 PM   #3
thegamenard
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: We were not able to ping your router...

Quote:
Originally Posted by rooney12 View Post
Its Online.. "Viktor Learning To Script!" Slots 3
Yes but how comes I can't join from my other computer?
thegamenard is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 04:09 PM   #4
RealCop228
Godfather
 
Join Date: Feb 2010
Location: Springboro, OH
Posts: 8,265
Reputation: 670
Default Re: We were not able to ping your router...

Okay, make sure you are using the correct SA-MP version. You need to have 0.3b if that's what your server runs... Make sure you use your external IP address when trying to connect from inside your network. If we can connect, it has to be something like a wrong client-server connection. (0.3a or 0.3b) If you need some help, send me a PM and we'll do a TeamViewer session.
__________________
Putting [URGENT] in the thread title stops me from opening the thread. Nobody else's problem on this forum is more important that another person's. Try not to be self-centered!
RealCop228 is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 04:13 PM   #5
[MNC]Azz
Big Clucker
 
[MNC]Azz's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Under a bridge
Posts: 160
Reputation: 1
Thumbs up Re: We were not able to ping your router...

Quote:
Originally Posted by RealCop228 View Post
Okay, make sure you are using the correct SA-MP version. You need to have 0.3b if that's what your server runs... Make sure you use your external IP address when trying to connect from inside your network. If we can connect, it has to be something like a wrong client-server connection. (0.3a or 0.3b) .
and, i just joined in your server, works fine! make sure u r using 0.3b!
but my ping was 300+
__________________
[MNC]Azz is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 04:14 PM   #6
thegamenard
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: We were not able to ping your router...

azz yulda joined my server
I will try to update my other computers client...
thegamenard is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 04:16 PM   #7
[MNC]Azz
Big Clucker
 
[MNC]Azz's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Under a bridge
Posts: 160
Reputation: 1
Default Re: We were not able to ping your router...

Quote:
Originally Posted by thegamenard View Post
azz yulda joined my server
I will try to update my other computers client...
ye i think thats the problem, azz_yulda = me xD (my RP name)
__________________
[MNC]Azz is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 04:26 PM   #8
Mike Garber
Banned
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 1,577
Reputation: 6
Default Re: We were not able to ping your router...

Within your network you can't connect via your external IP.
Open CMD and type ipconfig and press enter (on the computer you're hosting from).

Then look for IP(v4) adress, should be 192.168.0.1** (for example, 192.168.0.123)
Use that IP to connect from the same network (at your house).

To connect with the computer you're hosting from, use 127.0.0.1.
For other people to connect from the world, use your external IP. (mcdsamp.ath.cx:7777)
Mike Garber is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 04:32 PM   #9
RealCop228
Godfather
 
Join Date: Feb 2010
Location: Springboro, OH
Posts: 8,265
Reputation: 670
Default Re: We were not able to ping your router...

Quote:
Originally Posted by Mike Garber View Post
Within your network you can't connect via your external IP.
Uh... I do it all the time. Where did you hear that you can't connect via your external IP?
__________________
Putting [URGENT] in the thread title stops me from opening the thread. Nobody else's problem on this forum is more important that another person's. Try not to be self-centered!
RealCop228 is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2010, 04:34 PM   #10
thegamenard
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: We were not able to ping your router...

Thank you very much

I can connect to my server with my other computer...

2 last questions

why is the ping so high?

How do I get my server to the internet list?


Thank you for all answers! - thegamenard
thegamenard is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
router xD.................. eliza Server Support 13 21/06/2010 01:54 PM
How i can get my Router Name!! [WSM]Deadly_Evil Server Support 18 10/03/2010 10:34 PM
Router help Timmi Server Support 9 06/03/2010 02:15 PM
ROUTER smuf_albert95 Help Archive 1 09/01/2010 09:24 PM
router smuf_albert95 Help Archive 5 09/01/2010 09:10 PM


All times are GMT. The time now is 07:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.