|
|
#11 |
|
Big Clucker
![]() ![]() Join Date: Jun 2008
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() Join Date: Jun 2008
|
Oni mieli skradzioną wersja Alpha ;P
|
|
|
|
|
#13 |
|
Big Clucker
![]() ![]() Join Date: Sep 2009
|
Jak jest z kim to można nawet w kółko po SA jeździć autobusem
|
|
|
|
|
#14 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Aug 2010
|
Ja zaczalem grac chyba na 0.2x i serw hmmm samp-polish.pl i bylo fajnie ;p Na serwie byla jedna arena i gralo duzo osob ;p
|
|
|
|
|
#15 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Feb 2010
|
@AxL bo kiedyś samp to było samp, a nie simsy
|
|
|
|
|
#16 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jul 2010
|
Heh, zawsze gdy wspominam początki z SAMP pojawia mi się uśmiech na twarzy
Zacząłem grać ok września 2007 roku, była to chyba wersja 0.2b, nie pamiętam dokładnie. Pierwszy serwer na jakim grałem należał do niejakiego Chojnisia, ale najlepsze było to, że gra opierała się na kreatywności ludzi a nie wielkiej kompilacji która jest teraz zamiast gry Po ok. roku gry wpadłem na PAWN, posiedziałem w tym trochę, postawiłem własny stunt serwer który jednak nie przetrwał zbyt długo. Następnie z bezsensownego PAWN przeniosłem się na php, dziś piszę skrypt pod Role Play Zobaczymy, może coś z tego będzie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Banned
![]() Join Date: Sep 2010
|
Adam123BMX zgodze sie, jak bylo sie n00bem na poczatku to sie widzialo wszystko z innej strony
i rowniez jak inni gram od 0.1b. Najbardziej jaki serwer pamietam to serwer •••POLSKI SERVER 24/7••• ktory nalezal do gandziarza. to byl pojebany typek i wtedy w mapie nic nie bylo specialnego ale graczy mial duzo, wiekszosc czasu spedzalem w jednej bazie z markerem gdzie byly ciagle na nia napady :P |
|
|
|
|
#18 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Aug 2009
|
Jak ktoś zaczyna to jeździ z kumplami samochodem ,stuntuje itp . A kto poznał pawn to go nie bawi zwykła jazda samochodem tylko go interesuje jakiś skomplikowany kod pawn itp i wszystko widzi z innej strony .
|
|
|
|
|
#19 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jul 2010
|
Taa, zgadzam się z wami, kiedyś całkiem inaczej patrzałem na tą grę :/ Teraz nie czerpie przyjemności z samego faktu, że bawię się ze znajomymi a z faktu że gramy na moim gamemode ;x
|
|
|
|
|
#20 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Apr 2009
|
ja, moją przygodę z sa-mp zacząłem, jak była aktualna wersja 0.2.2 R2 (jakoś tak)
wtedy to się grało całkiem fajnie, od wersji 0.2X zacząłem coś pisać w Pawn, po jakimś czasie, razem z Adam123BMX otworzyliśmy mały serwer jednak z powodu mojej małej kreatywności nie postał on długo ;p co do czitów, rzeczywiście są złe, ale czasami się przydają ja np. korzystam z sobka żeby wyznaczać jakieś pozycje czy coś w tym stylu osoby nieumiejące grać, latające z minigunem to po prostu dzieciaki poniżej 12 roku życiaSA-MP Team powinien zrobić jakiegoś antycheata, tzn. po wykryciu np. sobka, nie uruchomić gry, to by było po prostu zajebiste z poziomu gamemode nie da się w 100% zabezpieczyć przed czitami |
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|