SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 17/11/2010, 02:40 PM   #1
nicklasnw
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Reputation: 0
Default Guys i need your help

in city roleplay i downloaded it then i executed the database file to localhost phpmyadmin, and got like 12 files, but when i start server it says USING PASSWORD YES. How do i change the password the server connects to?

-Please reply

-NicklasNW

Here is link http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=176479
Attached Images
File Type: png fail.png (11.3 KB, 7 views)
nicklasnw is offline  
Old 17/11/2010, 02:45 PM   #2
RealCop228
Godfather
 
Join Date: Feb 2010
Location: Springboro, OH
Posts: 8,265
Reputation: 670
Default Re: Guys i need your help

If you were to use search, or actually do some research on running a SA-MP server before downloading some random script and trying to use it, you would have found these things.

Running Your Server - Windows
Server.cfg
__________________
Putting [URGENT] in the thread title stops me from opening the thread. Nobody else's problem on this forum is more important that another person's. Try not to be self-centered!
RealCop228 is offline  
Old 17/11/2010, 02:47 PM   #3
nicklasnw
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: Guys i need your help

Wow it didn't help at all!
nicklasnw is offline  
Old 17/11/2010, 02:48 PM   #4
RealCop228
Godfather
 
Join Date: Feb 2010
Location: Springboro, OH
Posts: 8,265
Reputation: 670
Default Re: Guys i need your help

Quote:
Originally Posted by nicklasnw View Post
Wow it didn't help at all!
I posted that about 1 minute ago and you perused the page, not reading everything on it. This is why nobody helps you, because you are an impatient little 12 year old.
__________________
Putting [URGENT] in the thread title stops me from opening the thread. Nobody else's problem on this forum is more important that another person's. Try not to be self-centered!
RealCop228 is offline  
Old 17/11/2010, 02:49 PM   #5
nicklasnw
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: Guys i need your help

Thanks for shit!
nicklasnw is offline  
Old 17/11/2010, 02:50 PM   #6
Cameltoe
High-roller
 
Cameltoe's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Norway
Posts: 1,782
Reputation: 24
Default Re: Guys i need your help

Quote:
Originally Posted by RealCop228 View Post
I posted that about 1 minute ago and you perused the page, not reading everything on it. This is why nobody helps you, because you are an impatient little 12 year old.
Agree.

Quote:
Originally Posted by nicklasnw View Post
Thanks for shit!
Immature behavior results in ban

Anyway, to change the password you actually have to OPEN the script, Edit it, And Recompile it.
__________________

Quote:
Originally Posted by Cameltoe View Post
Share the progress so others who are looking for the same also find's their answer.
Quote:
Originally Posted by teomakedonija View Post
ahaha i don't want
Rep++;
Cameltoe is offline  
Old 17/11/2010, 02:51 PM   #7
nicklasnw
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: Guys i need your help

Cameltoe, i know so ! but what script the pwn one ? or what?
nicklasnw is offline  
Old 17/11/2010, 02:51 PM   #8
RealCop228
Godfather
 
Join Date: Feb 2010
Location: Springboro, OH
Posts: 8,265
Reputation: 670
Default Re: Guys i need your help

Quote:
Originally Posted by nicklasnw View Post
Thanks for shit!
Oh here we go again... This is why nobody responds to your thread, because you are an ignorant piece of shit.
__________________
Putting [URGENT] in the thread title stops me from opening the thread. Nobody else's problem on this forum is more important that another person's. Try not to be self-centered!
RealCop228 is offline  
Old 17/11/2010, 02:53 PM   #9
nicklasnw
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 19
Reputation: 0
Default Re: Guys i need your help

Quote:
Originally Posted by Cameltoe View Post
Agree.



Immature behavior results in ban

Anyway, to change the password you actually have to OPEN the script, Edit it, And Recompile it.
Say that to "Realcop"
nicklasnw is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help me guys [MKD]Max Help Archive 2 07/10/2010 09:11 PM
Guys... Huzzy Help Archive 3 05/09/2010 11:10 AM
hey guys need help GanGXt3r_Ali Help Archive 2 24/02/2010 07:19 PM
guys please help KennYthegod Help Archive 1 15/02/2010 04:41 PM


All times are GMT. The time now is 09:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.