SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22/02/2011, 03:41 PM   #1
Tee
Gangsta
 
Tee's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Mostly my computer.
Posts: 844
Reputation: 78
Default Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

Dynamic Business Filterscript



Intruduction

Hello SA-MP members. I have seen where there are posts about "Dynamic Businesses" , so i decided to put the one from my GM into a FS and post it so you all can have it to use.


Commands:


/createbus [busid] [price] [payout] [name] (Creates a business at your location)
/sellbus (Allows the owner to sell the busness)
/debus [id] (Removes an owner from his business (it's like /sellbus but for RCON admins))
/deletebusiness [busid] (Deletes a business. Used only by RCON admins)

Discription:

This FS was created entirely from scratch. It creates a business at your location and you will need to be logged into RCON to use the createbus command. The businesses are buyable and the player will get the payout ever 30 mins.

To change the payout time. You need to convert ms (miliseconds) into Minutes.
1000ms in Pawn = 1 second. Hence 60000ms = 1 minute. (I think you can do the rest). That covers the Discription.

Bugs: None.

Credits:

Zeex - Zcmd
Dracoblue - Dini
Y_Less - Sscanf2
Tee - The FS
Incognito- Streamer plugin.
Brian - Helping me fine tuning.
Garison - His dynamic House system, played an integral part in this script. I used examples off it to use some of what i have created. Garison i am sorry for not adding you earlier.
Arshavin - Found 2 bugs that i did not see. Thanks alot.

Bug Fixes:

1 .In this version, there is no need for a /buybus command. Just walk into the checkpoint and the dialog will appear for you to buy the business.

2. I also made it so that the name of the business is that last thing you will type that means that you can have a name like: Clown's Pocket and not Clown's_Pocket.

3. No need to reload the FS right after you create a business in order to buy it.

4. All bugs fixed in the last version.

Downloads:

Click Here (2.0) <-- This version has the fix with payday not working. (NOT Recommended)

Click Here (Last)<-- This version is the last and has all bugs fixed. (Recommended)

I've stopped working on this, since I've made a MySQL version of it, and integrated it into my gamemode. If you want to see it, you can PM me or come in my server (188.165.253.171:7786) and take a look.
__________________

Majestic Gaming Freeroam | Roleplay
Forum | Play | My contributions

Last edited by Tee; 14/04/2012 at 07:41 PM.
Tee is offline   Reply With Quote
Old 22/02/2011, 06:51 PM   #2
justsomeguy
High-roller
 
justsomeguy's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: At rBn's fissa
Posts: 3,628
Reputation: 1583
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

nice!!! thanks
__________________
Quote:
Originally Posted by toXioneer View Post
That's what happens when uncivilized people eat monkeys and bats for living... As far as I'm concerned, it's a disease from an animal, NOT EATABLE ANIMAL... They need to do something about this african places... too many diseases are coming from there.
"Y'know, I'm starting to think that maybe living as savages wasn't a good idea after all." ~ Every Ebola Patient, 2014.
justsomeguy is offline   Reply With Quote
Old 22/02/2011, 06:53 PM   #3
Zh3r0
Godfather
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5,596
Reputation: 381
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

Quote:
Garison i am sorry for not adding you earlier.
Garsino may get mad over this Oo .

Nice one dude
__________________
Zh3r0 is offline   Reply With Quote
Old 22/02/2011, 07:18 PM   #4
Tee
Gangsta
 
Tee's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Mostly my computer.
Posts: 844
Reputation: 78
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

Lol i always thought he was Garison, hmm for some reason i thought so.
__________________

Majestic Gaming Freeroam | Roleplay
Forum | Play | My contributions
Tee is offline   Reply With Quote
Old 22/02/2011, 09:22 PM   #5
Sasino97
High-roller
 
Sasino97's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Napoli, Italia
Posts: 1,325
Reputation: 64
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

Nice :] I'm testing it tomorrow.
__________________
Code:
Sasino97 is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2011, 08:06 AM   #6
thimo
High-roller
 
thimo's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Netherlands
Posts: 1,120
Reputation: 23
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

Nice script ~edit: it doesnt work after i restarted it doesnt appear help please? if i start the server it just says Loaded busines 0
__________________
thimo is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2011, 09:24 AM   #7
...:Lucian:...
Big Clucker
 
...:Lucian:...'s Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Romania
Posts: 99
Reputation: 0
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

nice FS dude ....i tested no bug
...:Lucian:... is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2011, 10:22 AM   #8
peterory
Big Clucker
 
Join Date: Sep 2010
Location: China-Guangzhou
Posts: 135
Reputation: 0
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

very nice=w=
i wan't that a lot time
and do you know how to make Npc
can you make a attacking npc filterscript?
peterory is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2011, 11:24 PM   #9
Kyro
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 76
Reputation: 0
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

Quote:
Originally Posted by thimo View Post
Nice script ~edit: it doesnt work after i restarted it doesnt appear help please? if i start the server it just says Loaded busines 0
i think u forgot the "Business" file create it in the "SCRIPTFILES" folder in your server directory hope this help you
-------------------------------------------------------------------------------------

it dont work every thing is ok but when the dialog for buying appear i choose buy but nothing happen just the dialog dissapears and nothing plz help i also restarted the server

Last edited by Kyro; 24/02/2011 at 12:03 AM.
Kyro is offline   Reply With Quote
Old 24/02/2011, 02:48 AM   #10
sherlock
High-roller
 
sherlock's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: United Kingdom
Posts: 1,045
Reputation: 60
Default Re: Tee Dynamic Business. [New] [Major Bug Fixes] [22/02/2011]

Nice I might test at some time.
__________________


sherlock is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] Tee Dynamic Business. v1.0 Tee Filterscripts 34 22/02/2011 01:51 AM
Major Major Server Problem Klid Help Archive 4 03/11/2009 10:09 AM


All times are GMT. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.