|
|
#1 |
|
Big Clucker
![]() ![]() Join Date: Apr 2010
|
Salut am un mod de DM si doresc sa pun la /stats sa arate cate ore,minute si secunde a jucat sau macar orele , am incercat cu ptime dar am diferit stats cu GetPlayer.... am mai vazut asa pe mai multe servere
!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
High-roller
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Aug 2009
|
Hm, singura solutie la care ma pot gandi acum, este urmatoarea:
Faci in felul urmator: pawn Code:
pawn Code:
pawn Code:
Eh, ma rog ... nu stiu daca e perfect 100% dar ar trebui sa mearga. Cu salvatul, va trebui sa te descurci tu. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Big Clucker
|
Nu merge
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
High-roller
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: May 2008
|
Pune "++" in loc de "+=".
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Gangsta
![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Feb 2009
|
Nu e nevoie sa folosesti decat o unitate de timp atata vreme cat poti gasi o formula de-a deduce celalalte in functie de ea.
Nu trebuie sa fie 'rocket scientist' sa-ti dai seama ca folosind secundele, poti afla minutele impartind la 60 sau orele impartind la 3600. Sau, pt a nu te confrunta cu asa cifre mari, mai bine folosesti minute si de acolo deduci orele prin inmultire si respectiv secundele prin impartire. De asemenea: nu recomand folosirea a cate un timer pentru fiecare jucator conectat. mai fine folosesti un singur timer, global, care sa ruleze in permanenta la intervale de 1 minut (foare convenabil si dpdv al resurselor si dpdv al faptului ca noi avem nevoie de minutele petrecute pe server), si care sa incrementeze o variabila. Situatia gandita de mine ar arata astfel: Code:
ongamemodeinit
{
.......
settimer(functie,60000) -- la 60 secunde.
}
undeva in gm...
public functie();
forward functie()
{
for(new i; i< MAX_PLAYERS; i++)
{
if(gPlayerLoggedin[i]) TimpPetrecut[i]++;
}
return 1;
}
PS: sectiunea prezentata mai sus e mai mult un 'pseudocod' am insirat-o doar pentru a intelege la ce ma refer. Nu incerca sa dai copy + paste si sa te intrebi de ce nu functioneaza. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Godfather
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Mar 2008
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
High-roller
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Aug 2009
|
Cum sa n`aiba sens Zh3r0? Ideea e sa stea on o ora intreaga ... nu ca intra in ultimele 3 minute si i se adauga o ora in plus... :P N`am mai stat sa fac si calcule, ca daca secundele sunt mai mult de 60, sa se updateze o alta variabila (minute) ... si tot asa ... am dat doar un scurt exemplu, de acolo poate el dezvolta daca`l intereseaza.
ps: Eh oricum, am incercat. Fa cum a zis xxmitsu, e mai bine cu doar un timer pentru toti playerii. Ca sa nu apara astfel de probleme, cum a mentionat Zh3r0, mai bine faci update la minute ... astfel, daca player`ul sta on 59 de minute, raman salvat 59 de minute ... daca e in ore, nu ti se pune ora respectiva, trebuie sa ai minim 60 de minute on
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Godfather
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Mar 2008
|
Cea mai buna metoda este asta! Calculeaza la perfectie!
pawn Code:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Gangsta
![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Feb 2009
|
Cod preluat din LAdmin. Parerea mea ca nu-i cea mai buna solutie atata vreme cat o singura variabila unde sa stochezi timpul petrecut este suficienta.
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Big Clucker
|
Quote: