SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/05/2011, 05:25 PM   #1
tal_peretz
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 311
Reputation: 4
Default If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

thanks.
tal_peretz is offline  
Old 16/05/2011, 03:05 PM   #2
tal_peretz
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 311
Reputation: 4
Default Re: If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

jumping.......

That's realy importent to me... objects in my server disapear
tal_peretz is offline  
Old 16/05/2011, 03:07 PM   #3
Berlovan
Gangsta
 
Berlovan's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 993
Reputation: 129
Default Re: If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

Try using a streamer so you wouldn't ahve to put them in other virtual worlds.
__________________

hi
Berlovan is offline  
Old 16/05/2011, 04:20 PM   #4
tal_peretz
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 311
Reputation: 4
Default Re: If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

i have streamer ........... streamer plugin
tal_peretz is offline  
Old 16/05/2011, 04:26 PM   #5
NRJ53
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 93
Reputation: 10
Default Re: If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

Quote:
Originally Posted by tal_peretz View Post
i have streamer ........... streamer plugin
What one?
__________________
New Dawn - http://www.Dawn-TDM.com/
Main: server.dawn-tdm.com:7777
Roleplay: server.dawn-tdm.com:9999
NRJ53 is offline  
Old 16/05/2011, 06:09 PM   #6
Babul
High-roller
 
Babul's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: in a cement block
Posts: 1,925
Reputation: 251
Default Re: If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

theres only 1 plugin: Incognito's. and, yes, by applying a virtual world to object(s), you will make place for another object(s) created in a different virtual world, so the same interior can get different objects mapped into it, and a player will only see them objects created in "his" vworld. youre facing the right direction
__________________
FireWorks

new sscanf2 custom specifiers available for Download, read the Release Topic
Babul is offline  
Old 17/05/2011, 07:54 AM   #7
tal_peretz
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 311
Reputation: 4
Default Re: If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

Quote:
Originally Posted by Babul View Post
theres only 1 plugin: Incognito's. and, yes, by applying a virtual world to object(s), you will make place for another object(s) created in a different virtual world, so the same interior can get different objects mapped into it, and a player will only see them objects created in "his" vworld. youre facing the right direction
what you explained me i knew.. what I asked is because the objects in my server disapear... even if the are not in the same place.
tal_peretz is offline  
Old 17/05/2011, 12:39 PM   #8
Babul
High-roller
 
Babul's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: in a cement block
Posts: 1,925
Reputation: 251
Default Re: If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

one reason for disappearing objects (when you are like >5 units away) could be the wrong version. 2.5.2 got adopted to 0.3c (that "bug" in 2.5.1 causes the exact problem youre describing), so using the latest verion should fix the problem.
iam assuming that coz you wrote "DISappearing" that the objects pop up for at least 1 frame, or are transparent...
if this wont fix the objects, dont hesitate to send me a pm, iam sure we can work on that together per xfire -> tv6 maybe?
1 more Q: when creating objects, do they get a variable assigned to them? like
Code:
Object[o]=CreateDynamicObject(sID,sPosX,sPosY,sPosZ,sRotX,sRotY,sRotZ,virtualworld,-1,-1,300);
Babul is offline  
Old 17/05/2011, 01:48 PM   #9
tal_peretz
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 311
Reputation: 4
Default Re: If I create the objects in virtual worlds that makes room for other objects?

I use the latest version.

and yes, i did with a variable in public that i created and it's don't showing

example -
PHP Code:
glassobj[0] = CreateDynamicObject(3859,127.802963,372.098174,37.5,16.500000,90.000000,-180.000000); 
tal_peretz is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help With objects and virtual world! Elmerz_com Scripting Help 8 08/07/2012 05:15 PM
How to add objects to virtual worlds? captainjohn Help Archive 3 19/04/2011 04:37 PM
create objects virtual world. Kar Help Archive 1 22/06/2010 04:38 PM


All times are GMT. The time now is 03:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.