SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/05/2011, 01:19 PM   #1
krammer
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 30
Reputation: 0
Default 0 servers?

just downloaded sa-mp today. tried it out and the server list is empty.... what? there must be a simple fix i'm too stupid to realize. any help?
krammer is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2011, 01:27 PM   #2
DuelZ
Huge Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 398
Reputation: 91
Default Re: 0 servers?

If im not wrong:

Samp always opens in the favorite tab.
and you wont see any servers on your favorite tab unless you add them.

Still you can find servers by clicking Hosted Tab or Internet Tabs

In this pic you can see where the tabs are located:


and if still it doesnt show then your computerīs firewall is blocking samp from accessing the internet!
DuelZ is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2011, 01:30 PM   #3
Naruto_Emilio
High-roller
 
Naruto_Emilio's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: I really don't know
Posts: 1,843
Reputation: 308
Default Re : 0 servers?

Click on internet tab if it doesn't shows then it's your Firewall.
__________________
Need your Android Application on Google Play for free? CONTACT
ME!

Pawn Scripting in exchange of cash.
Naruto_Emilio is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2011, 01:33 PM   #4
BlackG
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2011
Location: 188.138.45.240:7777
Posts: 27
Reputation: 0
Default Re: 0 servers?

Click on internet Tab else.. Check ur internet or Firewall
BlackG is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2011, 02:12 PM   #5
krammer
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 30
Reputation: 0
Default Re: 0 servers?

thanx for the quick responses. however it's not the tab on favourites. already tried. and then it got complicated when I exited samp. an error message popped up... repeatedly and I had to restart the computer before it crashed. i will check my firewall now, but I can't tell you what the error message said because it was flashing up fast and I was more intentive on shutting the computer down.
krammer is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2011, 02:13 PM   #6
DuelZ
Huge Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 398
Reputation: 91
Default Re: 0 servers?

Try re installing SA-MP!
DuelZ is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2011, 02:23 PM   #7
krammer
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 30
Reputation: 0
Default Re: 0 servers?

well. I didn't get my sa-mp from sa-mp.com. I'm thinking I'll try a mirror from here instead. maybe the one I downloaded was actually a bad copy
krammer is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2011, 02:28 PM   #8
Mike Garber
Banned
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sweden
Posts: 1,577
Reputation: 6
Default Re: 0 servers?

Quote:
Originally Posted by krammer View Post
well. I didn't get my sa-mp from sa-mp.com. I'm thinking I'll try a mirror from here instead. maybe the one I downloaded was actually a bad copy
Maybe it was an OLD copy of an OLDER client which would either show up very little or no servers.
ALWAYS download SA-MP from http://sa-mp.com/download.php
Mike Garber is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2011, 02:42 PM   #9
krammer
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 30
Reputation: 0
Default Re: 0 servers?

@mike garber. that's exactly what i should have done, because now it's working. note to all.. ifyou download the cd crack for san an and it comes with sa-mp. throw that copy of sa-mp right in the garbage and go straight to sa-mp.com.
krammer is offline   Reply With Quote
Old 21/05/2011, 10:19 AM   #10
Surferdude
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 84
Reputation: 4
Default Re: 0 servers?

Quote:
Originally Posted by Norbert_G View Post
If im not wrong:

Samp always opens in the favorite tab.
and you wont see any servers on your favorite tab unless you add them.

Still you can find servers by clicking Hosted Tab or Internet Tabs

In this pic you can see where the tabs are located:


and if still it doesnt show then your computerīs firewall is blocking samp from accessing the internet!
THIS IS THE CORRECT WAY OR YOU ARE NOT CONNECTED TO THE INTERNET.
Surferdude is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no servers? sora_watson Client Support 2 22/12/2009 09:38 PM
servers don't show up...0 players, playing on 0 servers kevin71394 Client Support 14 17/07/2009 12:31 PM
how to add servers help plz link418 Server Support 1 07/06/2009 08:03 PM
I Cant get into servers angelmeister Client Support 1 28/05/2009 04:10 PM


All times are GMT. The time now is 09:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.