SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 04/12/2011, 07:42 AM   #2511
eеe
Huge Clucker
 
eеe's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: pawno.exe :P New Delhi/India
Posts: 339
Reputation: 48
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

Rocking
Finally it has come i was waiting
__________________
If i have ever helped you please help me back by clicking here.Thank you.
Scripting for $$$ PM me for details.
Developing websites for $$$ for all occasions PM me for details.
Volt-Host 50% OFF use discount coupon - GETBACK
eеe is offline  
Old 04/12/2011, 03:50 PM   #2512
Cameltoe
High-roller
 
Cameltoe's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Norway
Posts: 1,782
Reputation: 24
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

Not sure if it's already suggested or not, but is it possible for the dev team to alter the mini-map? Change position, size etc?
__________________

Quote:
Originally Posted by Cameltoe View Post
Share the progress so others who are looking for the same also find's their answer.
Quote:
Originally Posted by teomakedonija View Post
ahaha i don't want
Rep++;
Cameltoe is offline  
Old 04/12/2011, 05:13 PM   #2513
Emanuele_Giordano
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
Reputation: 0
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

nice
Emanuele_Giordano is offline  
Old 05/12/2011, 07:32 PM   #2514
Joe_Dirt_Henchman
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 22
Reputation: 4
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

Is there a list of the object Ids anywhere?
Joe_Dirt_Henchman is offline  
Old 05/12/2011, 10:29 PM   #2515
(ETR)Geto244
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 123
Reputation: 2
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

Quote:
Originally Posted by Zunno View Post
In the filterscript directory is an filterscript called iRadio.pwn, there is an example for the Audio functions.

Zunno
I found it.. But i dont understand it i tried to but to server.cfg -> filterscripts iradio. It loads but nothing havent at the radio. And what file or address it must be that it works? http://player.stream.akaver.com/play...plus_flash.php <-- is that ok? and how i can put to cmds /radio and chouse what radio i want to hear?
(ETR)Geto244 is offline  
Old 05/12/2011, 10:38 PM   #2516
[HLF]Southclaw
High-roller
 
[HLF]Southclaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: England
Posts: 4,378
Reputation: 897
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

Quote:
Originally Posted by Joe_Dirt_Henchman View Post
Is there a list of the object Ids anywhere?
Check the "SAMP.ide" Item Definition file in your "%Gta Folder%/SAMP/" folder.
[HLF]Southclaw is offline  
Old 06/12/2011, 01:05 AM   #2517
will_gene
Little Clucker
 
will_gene's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

Awesome update!. I Kinda Have A Problem With The Sa-mp It Keeps Crashing For me And Not Launching My Server I Really Don't Know What To Do It Would Really Be happy If you Helped Or Asked Anyone to Help Me With this Problem. [Thank You].
will_gene is offline  
Old 06/12/2011, 04:45 AM   #2518
DerekMessina
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

Cool! I always play this game before, although I don't use cheats. Looking forward for this. Thanks for the post!
DerekMessina is offline  
Old 06/12/2011, 04:53 PM   #2519
_Outbreak_
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 64
Reputation: 4
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

SetPlayerGravity(playerid, Float:Gravity);

Loads of people have asked for that to be added, for the last few releases. Why won't it be added?
_Outbreak_ is offline  
Old 06/12/2011, 08:58 PM   #2520
(ETR)Geto244
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 123
Reputation: 2
Default Re: SA-MP 0.3d RC client/server (now released)

Can someone help me whit my proublem? i posted it previous page but nobody didnt answer..
I have problems whit id-s. I cant port noone and i cant ban people.. all things get id 1.. when i put /ban 4 than id 1 gets banned.. My andminn whanted to ban hacker and he was id 1 and get banned himself. Having that proublem whit all comands what is whit id.. /wanted /ban and so on. I got that problem after i chanced my server version 0.3c to 0.3d... befaur that i didnt have any problem.. Pleas help me :S
(ETR)Geto244 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[GameMode] Deathmatch Test V1.0 (Test=Undone yet, making it) bestr32 Gamemode Scripts 6 20/06/2012 08:14 PM
[Test] Ben jij een ECHTE San Andreas kenner?? Test 't hier! Jantjuh Nederlands/Dutch 25 24/09/2011 12:04 PM
[Test] Are you a real San Andreas knower? Test it here! Jantjuh Everything and Nothing 28 17/02/2011 12:43 PM


All times are GMT. The time now is 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.