SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/01/2012, 12:38 AM   #1
alex_sawa00
Little Clucker
 
alex_sawa00's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 36
Reputation: 0
Default Need to change MAP position

I have the map which i built in the sea and i want to change position of all objects, maybe there is some FS, APP or web converter for this.
__________________
77.220.182.147:7777
alex_sawa00 is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2012, 01:53 AM   #2
trapped1
Huge Clucker
 
trapped1's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: In hell!
Posts: 257
Reputation: 7
Default Re: Need to change MAP position

Sorry only what you can do is rebuild it..
trapped1 is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2012, 03:42 AM   #3
Babul
High-roller
 
Babul's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: in a cement block
Posts: 1,925
Reputation: 251
Default Re: Need to change MAP position

oh, this may be helpful: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=250791
Babul is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't change the camera position.. [RVRP]Tyler Help Archive 0 05/06/2011 09:13 PM
Cars change position Dime Help Archive 15 13/08/2010 08:14 PM
Change Position By Timer for all Kitten Help Archive 4 09/08/2010 07:13 AM
Is there a way to change a lot of Z position to z-1000 ? [Ask]Terminator Help Archive 1 23/07/2010 08:51 PM
Change player position. arachimi Help Archive 4 30/04/2009 04:20 PM


All times are GMT. The time now is 05:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.