SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/04/2012, 07:00 AM   #1
Incog_Nito
Big Clucker
 
Incog_Nito's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 108
Reputation: 0
Question 2 problems with new server

Useful info:
- I'm brand new to this so please bear with me.
- I'm using the sftdm4.6.1 gamemode.
- I will post code at your request.

Problem #1:
When I type /kick or /ban, I get a message that says "/kick: You are not an admin". The thing is, I AM admin. First I changed my .sav in scriptfiles to lvl 5. I then went in game and did /setadmin [name] 5... and got a message that it worked and I was set to lvl 5 admin. Now, even though I AM an admin, I get that retarded message. Screenshot below.

Problem #2:
There are 2 clocks. One on top of the other. How do I remove one of them? Also in the screenshot below...

Incog_Nito is offline   Reply With Quote
Old 13/04/2012, 07:40 AM   #2
Plastic
Big Clucker
 
Plastic's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Malta
Posts: 120
Reputation: 18
Default Re: 2 problems with new server

have you tried using rcon?
Plastic is offline   Reply With Quote
Old 13/04/2012, 08:17 AM   #3
Incog_Nito
Big Clucker
 
Incog_Nito's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 108
Reputation: 0
Default Re: 2 problems with new server

Yes and I have no idea what rcon is really. Is it like a control panel?

When I go in game and do /rcon login [password], I get a message that says "Bad admin password. Repeated attempts will get you banned". I have checked the server.cfg and the password is correct.
Incog_Nito is offline   Reply With Quote
Old 13/04/2012, 08:37 AM   #4
RoboN1X
Big Clucker
 
RoboN1X's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Indonesia
Posts: 119
Reputation: 26
Default Re: 2 problems with new server

try to check your server.cfg see the filterscript line maybe there is some filterscript (included to filterscript folder and server.cfg when you download sa-mp server from sa-mp.com) like "base, fs_realtime, ...(not sure with the name)" etc (any filterscript that you don't use for your server), try to removing them.

See http://wiki.sa-mp.com/wiki/Server.cfg for more info

and RCON is remote console: http://wiki.sa-mp.com/wiki/Remote_Console
see http://wiki.sa-mp.com/wiki/Controlli...ver#Using_RCON for info about using RCON
__________________
[FilterScript] Player Attached Object Editor |GamerX 0.3z moved to new host - Join us!| Need Help? Use Search, WIKI and FAQ

Last edited by RoboN1X; 14/04/2012 at 02:52 AM.
RoboN1X is offline   Reply With Quote
Old 13/04/2012, 09:16 AM   #5
Incog_Nito
Big Clucker
 
Incog_Nito's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 108
Reputation: 0
Default Re: 2 problems with new server

Ok you're the man. I deleted gl_property from the fiterscript and now I can login to rcon and use /kick etc.

I'm still having the clock problem though.

EDIT: I also deleted a filterscript called "gl_realtime" and I now have ONE clock!

Problems solved. Thanks a lot.
Incog_Nito is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server problems jurtes Help Archive 1 24/09/2010 06:38 PM
Server Problems Saurik Server Support 1 30/05/2010 10:17 PM
Problems with connection to any server (you're banned from this server) and_sem Client Support 11 31/07/2009 05:32 PM
Server problems im having, possible cause is lag.. Outbreak Help Archive 3 15/06/2009 12:22 PM
Problems with server Scones Server Support 5 24/05/2009 06:05 PM


All times are GMT. The time now is 10:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.