|
|
#1 |
|
Big Clucker
![]() ![]() Join Date: Feb 2012
|
אז ככה
כל המדריכים על לולאות זה איך לשלוח הודעות כמה פעמים אני רוצה שאם נגיד שחקן עושה פקודה /a q זה משגר אותו לאיזה שהוא ספאון במפה עשיתי ת'פקודה הכל סבבה אבל מה , השחקן יכול לעשות תפקודה /a q אלף פעם בקיצור אני רוצה שאם השחקן עושה /a q זה יכתוב לו "כבר יצאת מהפעילות אנא חכה שהיא תסתיים" עזרה? |
|
|
|
|
#2 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jun 2012
|
היי Lonako45,
קודם כל, יש מדריך מעולה ללולאות בלינקיה שלי בFxp (שם המשתמש שלי שם זה _EvilBoy_, ניהלתי שם בעבר..) שנית, אין טעם בלולאה במקרה הזה.. הרי השחקן אמור להשתגר בצורה ראנדומלית (אקראית) לX,Y,Z מסויים שמוצבים במערך Code:
new Float:Spawns[][3] = {
{X,Y,Z},
{X,Y,Z},
{X,Y,Z}
bla bla bla..
};
Code:
new bool: variableName[MAX_PLAYERS char];
if(strEqual(cmdtext, "/a q", true)) {
if(variableName[playerid]) return SendClientMessage(playerid, -1, "message");
new playerRand = random(sizeof(Spawns));
SetPlayerPos(playerid, Spawns[playerRand][0], Spawns[playerRand][1], Spawns[playerRand][2]);
return variableName[playerid] = true;
}
השוואת סטרינגים פשוטה, אם cmdtext (פרמטר בפאבליק OPCT) שווה ל/a q במידה וכן, בדיקה אם ערך המשתנה כלפי השחקן חיובי (השחקן כבר השתמש בפקודה), תוחזר לשחקן הודעה שורה שלישית בפקודה - יצירת משתנה "playerRand" random - ברור כבר.. sizeof - מחזיר את מספר האיברים/אלמנטים במערך בקיצור, מחזיר איבר מהמערך בצורה ראנדומלית אחרי הזה זה בעצם שם את השחקן בposition (מיקום) ולבסוף פקודת השמה למשתנה - במילים אחרות שינוי ערך המשתנה כלפי השחקן ל true אגב, אם הבנתי נכון זה מיועד לפעילות, אתה צריך גם לוודא שהשחקן נמצא בפעילות בכלל לירון
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|