SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23/04/2012, 12:53 PM   #1
Leko
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Location: Macedonia
Posts: 51
Reputation: 0
Default I portforwarded

Guys, I just portforwarded. The second step is to host the server? Please help me, I will Rep+
__________________
My life is SAMP

I am looking for free Scripter to help me!




Need help with something about SA-MP? Assistance get HERE then!

What about a free Games for PC? Need one? Get HERE then!


If you want to make money, easy and free, please visit this LINK

Oh, right, you guys dont want to help me out!
http://sharecash.org/index.php?ref=I5qg
Leko is offline   Reply With Quote
Old 23/04/2012, 01:10 PM   #2
[UE]Milan
High-roller
 
Join Date: Jan 2012
Location: Right in front of forum.sa-mp.com
Posts: 1,127
Reputation: 131
Default Re: I portforwarded

open sampserver.exe to host server.
__________________
.
[UE]Milan is offline   Reply With Quote
Old 23/04/2012, 01:59 PM   #3
ColorHost-Kevin
High-roller
 
ColorHost-Kevin's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Hollywood,MD
Posts: 1,579
Reputation: 138
Default Re: I portforwarded

Just run the server.
__________________
█| Colorhost Premium Web Hosting And Cheap SAMP Servers in US and NL! 100 Slots For $7.95! With Hosted tab for $12.35!
█| Offering Services to customers since 2009! - Now Supporting mobile payments,Direct Credit Card Payments and BitCoin!
█| Contact: Kevin H. ColorHost CEO kevin@colorhost.co or US Number
█| (559) 412-5194 or UK Phone 0121 288 4857 Extension Number 95 For Kevin.
█| Teamspeak Hosting - 32 slots for $5.75 - Issues With Volt-Host? Use VOLT For 50% off! - We do Custom slot plans too!
ColorHost-Kevin is offline   Reply With Quote
Old 23/04/2012, 07:00 PM   #4
Leko
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Location: Macedonia
Posts: 51
Reputation: 0
Default Re: I portforwarded

If I open the samp-server.exe, what is the IP that other peoples can see my server?
__________________
My life is SAMP

I am looking for free Scripter to help me!




Need help with something about SA-MP? Assistance get HERE then!

What about a free Games for PC? Need one? Get HERE then!


If you want to make money, easy and free, please visit this LINK

Oh, right, you guys dont want to help me out!
http://sharecash.org/index.php?ref=I5qg
Leko is offline   Reply With Quote
Old 23/04/2012, 07:22 PM   #5
kikito
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: I portforwarded

go to www.whatsmyip.org
And give your external to your friends, so they will can play. (:
  Reply With Quote
Old 24/04/2012, 05:04 AM   #6
AlTy
Big Clucker
 
AlTy's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 59
Reputation: 5
Default Re: I portforwarded

and make sure ur firewall doesnt block GTA
__________________
AlTy is offline   Reply With Quote
Old 24/04/2012, 04:52 PM   #7
Ltz-boy
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2010
Location: Norway
Posts: 46
Reputation: 0
Default Re: I portforwarded

Remember to take the right ip adress into the config file, or-else it might not be working. Port forward the same port as you placed in the config file.

The ip you should use is the IPV4-adress in the network settings>details. (Probs your local ip).

After you've done that, your ready to turn your server on. If you need any more help visit my site, then ill help you out.

Go on this then youll get directed to my site:
http://adf.ly/7mNdN
__________________

http://adf.ly/7mNdN
Ltz-boy is offline   Reply With Quote
Old 03/08/2012, 10:39 PM   #8
Leko
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Location: Macedonia
Posts: 51
Reputation: 0
Default Re: I portforwarded

Quote:
Originally Posted by Ltz-boy View Post
Remember to take the right ip adress into the config file, or-else it might not be working. Port forward the same port as you placed in the config file.

The ip you should use is the IPV4-adress in the network settings>details. (Probs your local ip).

After you've done that, your ready to turn your server on. If you need any more help visit my site, then ill help you out.

Go on this then youll get directed to my site:
http://adf.ly/7mNdN
I just cant understand you bro, what really i must do to host my server with my home IP which it can be visible to other players! I tryed with my ip like this: myip:7777 but doesnt work!
Please, help guys!
__________________
My life is SAMP

I am looking for free Scripter to help me!




Need help with something about SA-MP? Assistance get HERE then!

What about a free Games for PC? Need one? Get HERE then!


If you want to make money, easy and free, please visit this LINK

Oh, right, you guys dont want to help me out!
http://sharecash.org/index.php?ref=I5qg
Leko is offline   Reply With Quote
Old 04/08/2012, 07:31 PM   #9
Leko
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Location: Macedonia
Posts: 51
Reputation: 0
Default Re: I portforwarded

I need it fast, someone help me please!
__________________
My life is SAMP

I am looking for free Scripter to help me!




Need help with something about SA-MP? Assistance get HERE then!

What about a free Games for PC? Need one? Get HERE then!


If you want to make money, easy and free, please visit this LINK

Oh, right, you guys dont want to help me out!
http://sharecash.org/index.php?ref=I5qg
Leko is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2012, 08:16 AM   #10
TheBestInTheWorld028
Banned
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 21
Reputation: 5
Default Re: I portforwarded

i think you need the default ip? 127.0.0.1 i think? not sure. :/
TheBestInTheWorld028 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I portforwarded and it still wont work? Legit_V20 Server Support 3 22/01/2011 11:00 PM
Portforwarded but server still isn't working :S help! Adam19993 Server Support 2 12/09/2010 06:43 AM
Portforwarded but i still can't see my server :S Adam199 Server Support 4 18/05/2010 12:04 AM
I have portforwarded, now my firewal won't let it through I think. DeltaAirlines12 Server Support 4 13/11/2009 09:08 PM
Static ip is set and i portforwarded, but still not reachable Mustafacc Server Support 7 26/08/2009 09:26 PM


All times are GMT. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.