SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 29/04/2012, 02:19 PM   #1
WarToFar
Little Clucker
 
WarToFar's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 32
Reputation: 1
Default Forum Codec Problem

I have a problem on my smf forum When i copy a video link from youtube and post on my forum topic its only showing ? link Not playing direct video
WarToFar is offline   Reply With Quote
Old 29/04/2012, 02:28 PM   #2
Mr.Tony
Huge Clucker
 
Mr.Tony's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Africa
Posts: 351
Reputation: 46
Default Re: Forum Codec Problem

Thats a problem , but do you copy it from your channel of youtube ? if yes , then try to search for your video and copy the public link , i guess it will work...
__________________
Mr.Tony is offline   Reply With Quote
Old 29/04/2012, 02:36 PM   #3
WarToFar
Little Clucker
 
WarToFar's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 32
Reputation: 1
Default Re: Forum Codec Problem

Not Working Plz Help Me

Example : Trying video Working ? Here Or Not

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=OgXQWWoU5W0
WarToFar is offline   Reply With Quote
Old 29/04/2012, 03:28 PM   #4
Vince
Godfather
 
Vince's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Belgium
Posts: 6,688
Reputation: 1754
Default Re: Forum Codec Problem

You only need the v=... parameter. So the link should look like http://www.youtube.com/watch?v=OgXQWWoU5W0.

__________________

I am not your "bro", not your "nigga" and not your friend.
Vince is offline   Reply With Quote
Old 03/05/2012, 08:38 AM   #5
WarToFar
Little Clucker
 
WarToFar's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 32
Reputation: 1
Default Re: Forum Codec Problem

Hmm Without codec ? need to change link only ?
WarToFar is offline   Reply With Quote
Old 03/05/2012, 09:07 AM   #6
Wennicke
Gangsta
 
Wennicke's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Denmark
Posts: 563
Reputation: 181
Default Re: Forum Codec Problem

You need to install the youtube BBC code through the administration panel for it to work I think. Search on google.
__________________

Also known as Benne | Check out My YouTube channel
Wennicke is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forum problem?? Mike_Gomez Everything and Nothing 3 28/09/2011 04:14 PM
www.forum.sa-mp.com problem (i think) kiss Everything and Nothing 1 05/11/2010 03:45 PM
Problem with my forum... [MWR]Blood Everything and Nothing 24 14/03/2010 11:48 AM


All times are GMT. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.