|
|
#1 |
|
Huge Clucker
![]() ![]() ![]() Join Date: Jan 2011
|
tbfTeleport tbfTeleport este un include destul de simplu. Este menit pentru a face viata unora mai usoara cand vine vorba de teleportarea jucatorilor in variate locuri, mai ales in serverele de fun, freeroam, stunt etc.Pentru cei mari si voinici!™ Nu am lucrat mai mult de 10 minute pe acest include. Daca gasiti vreun bug, va rog sa ma anuntati! Puteti sa-mi trimiteti si sugestii daca simtiti ca lipseste ceva din acest include. Acesta contine trei functii, si anume:
Nu cer credite pentru folosirea acestui include, dar as aprecia daca le-as primi. Nu aveti permisiunea de a relansa acest include. Descarcati tbfTele.inc acum! Este o sursa bogata de vitamina C!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gangsta
![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Sep 2010
|
folositor
se poate folosit format(......)fara sa folosim acest include "Este o sursa bogata de vitamina C"- vitamina A,B,D,E nu merge? )PS: Sorry, we can't find "www.solidfiles.com". Please check the spelling of the web address. Last edited by Skaizo; 28/06/2012 at 04:43 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Huge Clucker
![]() ![]() ![]() Join Date: Jan 2011
|
Da, se poate folosi si functia format fara a folosi acest include. Din pacate, format nu este singura functie pe care am folosit-o. Daca era asa, atunci nu se intampla absolut nimic.
Asa poti sa folosesti si functiile incorporate din SA-MP pentru citirea si scrierea fisierelor; asta inseamna ca includeurile care extind acest sistem sunt nefolositoare? Nu. Nu, nu merge vitamina A, B, D sau E, doar ca sa iti fac tie in ciuda. www.solidfiles.com merge perfect de aici. Problema e de la tine. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|