SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/09/2012, 08:42 AM   #1
Spookie98
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 319
Reputation: 27
Default Microsoft Visual Studio C++ SA-MP Error

Hey guys ! I have some problems with my client, I get the Microsoft Visual Studio C++ Error when I`m starting the Sa-mp client. I tried to start the SA and it works but, the sa-mp client doesen`t. I uninstalled and installed the client few times but the error is still there. Please help me ! I can`t play SAMP !
Spookie98 is offline   Reply With Quote
Old 01/09/2012, 09:18 AM   #2
Michael@Belgium
High-roller
 
Michael@Belgium's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Belgium
Posts: 2,490
Reputation: 831
Default Re: Microsoft Visual Studio C++ SA-MP Error

An error from C++ ? wut xD Show us the error.
__________________
Michael@Belgium is offline   Reply With Quote
Old 01/09/2012, 10:30 AM   #3
Niko_boy
High-roller
 
Niko_boy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Somewhere i belong
Posts: 1,408
Reputation: 137
Default Re: Microsoft Visual Studio C++ SA-MP Error

download dotnetfx and Visual Studio Redistruable Library
__________________
$$$ If anyone want to get any of these:
  • DM/TDM/Freeroam/Stunt server, filterscripts or Bug fixing.or some general mapping. Above all any of the logos and banners or signature sorta stuff aswell.at some cheap and worth-full prices.
can Contact me for more info or a deal.
[0.3x]LCSFreeroamDMStuntsRaceParkourAutoArena [0.3z][No SkinShot][sixtytiger.com]Want a decent Attack Defend Gamemode?
176.31.120.76:7777176.31.229.148:7830Get This! Attack-Defend(v2.3.1)
Niko_boy is offline   Reply With Quote
Old 01/09/2012, 01:53 PM   #4
rjjj
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Microsoft Visual Studio C++ SA-MP Error

This information is going to solve your problem :


Quote:
Originally Posted by dugi View Post
Create a new windows account and play in sa-mp there.


I hope that I have helped .
  Reply With Quote
Old 02/09/2012, 02:54 PM   #5
dnee
Little Clucker
 
dnee's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 38
Reputation: 0
Default Respuesta: Microsoft Visual Studio C++ SA-MP Error

Copy gta_sa.exe original overwrite to your GTA game Folder
dnee is offline   Reply With Quote
Old 03/09/2012, 05:43 AM   #6
Spookie98
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 319
Reputation: 27
Default Re: Microsoft Visual Studio C++ SA-MP Error

The single way to fix it, is another user ! Thank you for info !
Spookie98 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Microsoft Visual C++ Runtime error gta_sa.exe -Stranger- Русский/Russian 55 25/06/2013 06:32 AM
Microsoft visual ++ Error Sa:MP Mateia1997 Client Support 9 22/08/2012 07:02 PM
Microsoft visual c++ run time error.. Donya Everything and Nothing 1 20/07/2011 03:27 AM
Microsoft Visual C++ Error Malik_Henderson Client Support 8 25/12/2010 06:19 PM
Microsoft Visual C +++ Error Super3 Client Support 7 28/02/2010 12:57 PM


All times are GMT. The time now is 06:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.