SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/11/2008, 02:45 PM   #21
Gimax
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 70
Reputation: 0
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

guys.. my samp stoped working after i installled 0.2x ... it says version not suported. so i tried to download downgrader but FILEFRONT aint working how it should for me... it says
"Your download has failed. There were no available download servers. Click here to try your download again. "

so.. can anyone give me link to other service to download from?
Gimax is offline   Reply With Quote
Old 23/11/2008, 04:40 PM   #22
nakOza
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

I cant install patch for Sa-Mp says :
This program cannot patch the installed version of San Andreas because of the following reason:
G\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe: unknow version
Can someone help me ?
nakOza is offline   Reply With Quote
Old 24/11/2008, 01:39 PM   #23
Gimax
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 70
Reputation: 0
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

problem fixed,.. just delete d3d9.dll
Gimax is offline   Reply With Quote
Old 18/12/2008, 10:25 PM   #24
Professional
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 105
Reputation: 0
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

Quote:
Originally Posted by nakOza
I cant install patch for Sa-Mp says :
This program cannot patch the installed version of San Andreas because of the following reason:
G\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe: unknow version
Can someone help me ?
My mate has the same problem, anyone know the solution? And he has no d3d9.dll file.
Professional is offline   Reply With Quote
Old 18/12/2008, 11:02 PM   #25
SPFoxy
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 211
Reputation: 1
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

try reinstalling it
SPFoxy is offline   Reply With Quote
Old 19/12/2008, 12:47 AM   #26
Professional
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 105
Reputation: 0
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

Quote:
Originally Posted by .::Foxy.::
try reinstalling it
Well, he already did reinstall it, 6 times.
Professional is offline   Reply With Quote
Old 06/01/2009, 04:31 AM   #27
-Sneaky-
High-roller
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,011
Reputation: 24
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

If anyone needs support with downgrading the Steam or Direct2Drive version, PM me.
-Sneaky- is offline   Reply With Quote
Old 26/01/2009, 06:34 PM   #28
MartiniTime
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 4
Reputation: 0
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

Quote:
Originally Posted by Jellix
Quote:
Originally Posted by Storey246
when i try to install the patch, it tells me i have an unknown version


"This program cannot patch the installed version of San Andreas because of the following reason

D:\PROGRAM FILES\ROCKSTAR\GTA SAN ANDREAS\gta_sa.exe: unknown version"


Has to be one of this versions :

Code:
USA 1.01
USA 2.00
EU 1.01
EU 2.00
GER 1.01
GER 1.00
i have 1.01 but still it shows that the exe is unknows version
MartiniTime is offline   Reply With Quote
Old 29/01/2009, 10:37 PM   #29
SirSanAndies
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

Quote:
Originally Posted by MartiniTime
Quote:
Originally Posted by Jellix
Quote:
Originally Posted by Storey246
when i try to install the patch, it tells me i have an unknown version


"This program cannot patch the installed version of San Andreas because of the following reason

D:\PROGRAM FILES\ROCKSTAR\GTA SAN ANDREAS\gta_sa.exe: unknown version"


Has to be one of this versions :

Code:
USA 1.01
USA 2.00
EU 1.01
EU 2.00
GER 1.01
GER 1.00
i have 1.01 but still it shows that the exe is unknows version
I got to be late here.
Please use the downgrade patch on:
D:\PROGRAM FILES\ROCKSTAR\GTA SAN ANDREAS\
not:

D:\PROGRAM FILES\ROCKSTAR\GTA SAN ANDREAS\gta_sa.exe
SirSanAndies is offline   Reply With Quote
Old 31/01/2009, 02:35 AM   #30
ajandrew1991
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: [HOW TO]Apply the downgrading patch

im getting the same problem the guy two post up is having and im doing it just the way it says.
ajandrew1991 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SA:MP on windows 7 (problem with downgrading) JerrOoenn Client Support 3 10/04/2010 06:00 AM
MOVED: SA:MP on windows 7 (problem with downgrading) dugi General 0 09/04/2010 09:43 AM
[Help] How can i apply an animation on my npc? evilinside Help Archive 7 01/11/2009 12:09 AM
Can I apply this to more than one player at once?? cyber_punk Help Archive 1 11/05/2009 04:00 PM
Done the downgrading patch and Choosen the right folder for Sa-MP Woozie1 Client Support 1 08/03/2009 01:54 AM


All times are GMT. The time now is 08:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.