SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08/02/2009, 03:35 PM   #1
Waarde
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Reputation: 0
Default SA-MP wont load

Hello everyone,
I've recently installed the shopping cart/trolley mod for gta,
When I had it installed for ~1 hour I could go online and play SA-MP.
One day later I tried to go online and SA-MP didn't load! (It only says "SA-MP is initialized" "Connecting to ..."
I read on the forums that this was because I had the mod installed, since I didn't make a backup of the original faggio (shopping cart)
I decided to re-install GTA: San Andreas and SA-MP. After installing both again I tried to go online but I still couldn't!

Does anyone have any idea of what might have gone wrong?

EDIT:
I have also deleted the gta_set file
Waarde is offline   Reply With Quote
Old 10/02/2009, 05:50 AM   #2
Chuan
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 117
Reputation: 0
Default Re: SA-MP wont load

Did you remember to delete the rockstar games folder itself after uninstalling? Because the uninstaller will only remove whats been installed, And if you have extra programs,exe's CLEO mods or any of that sort they will stay in the folder.
Chuan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Servers wont load up ShadowMillenium Client Support 3 23/06/2010 02:20 AM
gamemode wont load Kar Help Archive 2 05/06/2010 10:26 PM
Wont load cj101 Client Support 1 03/06/2010 06:50 AM
HELP!!!!!!! servers wont load :( kevin___2k10 Server Support 1 25/02/2010 08:11 PM
Scripts wont load [SF]RobMob Help Archive 0 11/11/2009 03:15 AM


All times are GMT. The time now is 06:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.