SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/02/2009, 12:57 PM   #1
Simovic
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default when i start samp gtasa starts up...

hello,

I've red pretty much topics and tried alot like reinstalling and downgrading my client.
still every time i start up samp, gtasa starts up and i cant play samp!!

please help me working this out
Simovic is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 02:09 PM   #2
Chuan
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 117
Reputation: 0
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

Have you made sure your GTA is version 1.00 and SA:MP is 0.2.X U1?
Chuan is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 02:15 PM   #3
Simovic
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

where do i see my gtasa is v1.00?
i know my samp 0.2.x U1..
Simovic is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 02:17 PM   #4
Chuan
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 117
Reputation: 0
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

To make sure its 1.00 i'd recommend running this patch: http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=63764.0.
Chuan is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 02:18 PM   #5
Simovic
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

i already downgraded it but ill try again..



.....



files already updated..
Simovic is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 02:19 PM   #6
Chuan
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 117
Reputation: 0
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

Quote:
Originally Posted by Simovic
i already downgraded it but ill try again..
Alright good to here, If you dont get it fixed send me a forum PM so i can reply from my school lol, Because thats where i'm heading right now.
Good Luck!

~Chuan.
Chuan is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 07:52 PM   #7
f3llah1n
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2005
Location: ╔ire
Posts: 175
Reputation: 32
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

If you're sure its 1.0 then your firewall/anti-virus is blocking SA-MP, which most decent ones should do these days.

Disable any anti-virus/firewall you may have, try and connect, quit the game, re-enable your security and then tell us if you were able to connect or not.
__________________
That would be an ecumenical matter
f3llah1n is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 08:32 PM   #8
Simovic
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

thank you very much! i now atleast know what is was

i only need to figure out now how i can play without shutting down sunbelt firewall

thanks alot
Simovic is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 08:45 PM   #9
Simovic
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

ok well here's my next problem..
jut when i logged on onto a server it says server closed conection why's that??


solved!!!! ty!!
Simovic is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2009, 09:56 PM   #10
Chuan
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 117
Reputation: 0
Default Re: when i start samp gtasa starts up...

Quote:
Originally Posted by Simovic
ok well here's my next problem..
jut when i logged on onto a server it says server closed conection why's that??


solved!!!! ty!!
Are you banned from it? Does it happen on every server? Have you tried posting on the servers website? All questions that are important to answer you.
Chuan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I fixed the launching GTASA problem! Now the problem is in SAMP! HELP! Moustafa Client Support 24 16/09/2012 03:01 AM
GTASA/SAMP BUG<3 Hjelp PLZ! MrEnd Archive 4 27/01/2010 07:51 PM
Problems with SAMP & GTASA after installing windows 7 on my pc :( Moustafa Client Support 5 19/01/2010 01:03 AM
HElP!!!!Samp Start up [MM]Demonic Server Support 1 24/10/2009 06:24 AM
SAMP starts as single player but I have downloaded the patch and installed it markprendo Client Support 1 27/08/2009 01:56 PM


All times are GMT. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.