SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20/08/2009, 09:25 PM   #1
pascal gta
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 16
Reputation: 0
Default Server Didn't Respond

Hello ,

I have a problem

I connect to anny server Really Anny

And it says connection to xxx.xxxx.xxxx.xxx< (ip)
Server Didn't Respond Retyring


All servers


Sometimes i get it really quik sometimes it take 30 minutes!

I tyred:

Re-install Sa:mp
And San Andreas.

I Have The good version thats sure!
My internet connection is just great.

So tell me.

This is verry annyoing Please Help Me!

(Sorry For My Bad English)
pascal gta is offline   Reply With Quote
Old 20/08/2009, 09:54 PM   #2
RaFsTar
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Location: Madeira
Posts: 329
Reputation: 1
Default Re: Server Didn't Respond

Firewall ?
RaFsTar is offline   Reply With Quote
Old 21/08/2009, 11:35 AM   #3
pascal gta
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 16
Reputation: 0
Default Re: Server Didn't Respond

Is already off even opened all poorts.. :S
pascal gta is offline   Reply With Quote
Old 21/08/2009, 11:36 AM   #4
Correlli
Godfather
 
Correlli's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 7,035
Reputation: 103
Default Re: Server Didn't Respond

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Troubleshooting
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Common_Problems
Correlli is offline   Reply With Quote
Old 21/08/2009, 02:05 PM   #5
pascal gta
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 16
Reputation: 0
Default Re: Server Didn't Respond

Nope, Everything has good i got 0.2X

And the servers that i tryed also,
My sa mp got version 1

So everything supposed to be alright So annyone cna tell me the problem!?
pascal gta is offline   Reply With Quote
Old 22/08/2009, 11:03 PM   #6
pascal gta
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 16
Reputation: 0
Default Re: Server Didn't Respond

Please tell me what it is i want to play also
pascal gta is offline   Reply With Quote
Old 23/08/2009, 10:43 AM   #7
Waqqa
Big Clucker
 
Waqqa's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 198
Reputation: 0
Default Re: Server Didn't Respond

Quote:
Originally Posted by pascal gta
Hello ,

I have a problem

I connect to anny server Really Anny

And it says connection to xxx.xxxx.xxxx.xxx< (ip)
Server Didn't Respond Retyring


All servers


Sometimes i get it really quik sometimes it take 30 minutes!

I tyred:

Re-install Sa:mp
And San Andreas.

I Have The good version thats sure!
My internet connection is just great.

So tell me.

This is verry annyoing Please Help Me!

(Sorry For My Bad English)
Are you losing your Network Connection ?
__________________
"Ubi lex omnium qualitatum vel vitiose temperandum."
-Waqqa
Waqqa is offline   Reply With Quote
Old 23/08/2009, 03:57 PM   #8
pascal gta
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 16
Reputation: 0
Default Re: Server Didn't Respond

No, Thats so wierd man grr :P
pascal gta is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The server didn't respond... BobDark Client Support 7 23/08/2010 08:29 PM
The server didn't respond. SpeedKiLLer Client Support 1 23/10/2009 04:01 PM
The server didn't respond Siana Client Support 1 02/06/2009 11:46 PM
Server doesn't respond Omecken Server Support 3 01/06/2009 07:29 PM
0.2X Server Doesn't Respond???!! Eza Client Support 9 11/05/2009 11:35 PM


All times are GMT. The time now is 05:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.